maandag 21 maart 2016

Sigmapearl plafond supermatt

Sigma verf koop je online bij Verfonline-XL. Bestel SigmaPearl vandaag nog bij verf. Uitstekend wit blijvende plafond - en muurverf met Dust Proof Technologie voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Sigmapearl Plafond Supermatt Beoordelen. Geschikt voor oppervlakken waarlangs licht schijnt (strijklicht).


Sigmapearl plafond supermatt

Met deze verf heb je geen last meer van strepen en baanvorming. De verf heeft de eigenschap geen stof aan te trekken. Daardoor blijft het plafond lang mooi en wit.


Zitten er dus vlekken op het plafond ? Daarnaast is de sigmapearl plafond zeer matt waardoor oneffenheden gecamoufleerd worden. Kenmerkend is de grote dekkracht van dit product. Ook op grote objecten zorgt deze plafondverf voor een fraai eindresultaat.


Watergedragen, oplosmiddelvrije plafondmuurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Ook geschikt voor het overschilderen van oude (muur)verflagen.


Supermatte hoogkwalitatieve watergedragen plafondverf voor binnen op basis van een oplosmiddelvrije kunstharsdispersie met DustProof Technology. Specifiek geschikt voor het verfraaien van plafonds , maar ook toepasbaar op muren. Rapid Gloss met hoge kortingen! Satin buitenbeits met korting! Deze verf is met name bedoelt voor plafonds van beton, schuurwerk, gipskartonplaten en plafonds met spuitpleister.


Het afwerken van plafonds en wanden die mooi wit moeten blijven. U vermindert de kans op spatten als u een ProGold Antispat verfrol gebruikt. Zo levert u schoon en net werk af. Blijft langdurig wit door DustProof Technology.


Sigma plafond koop je online nog voordeliger! Sigma Plafond muurverf zal geen strepen achterlaten. Voor 11:uur bestel vandaag nog in huis! Geen verzendkosten vanaf €40. Voor 16:uur bestel volgende dag in huis!


Sigmapearl plafond supermatt

Nu met Dustproof technology zodat uw plafond nog langer wit blijft. Niet op een gesloten ondergrond (bijvoorbeeld alkydharsverf) aanbrengen. Sigma Air Pure Supermatt is een nieuw hoogstandje van Sigma.


Deze supermatte watergedragen muurverf is Biobased en zuivert de binnenlucht. De Air Pure zorgt dus voor een beter binnenklimaat door van de formaldehyde (vuile deeltjes) uit de lucht te halen. Het behoudt het witte karakter door de Dust Proof technologie, heeft een uitstekende dekking en is gemakkelijk verwerkbaar.


Ga door naar navigatie Ga direct naar de inhoud. Wij zouden mat kiezen omdat het plafond ook mat is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts