donderdag 10 maart 2016

Passe partout zwart

Passe partout zwart

Wij hebben een Snelle levering. Bestel vandaag nog online. Boek het Passe-partout , Oedelem. U krijgt direct een bevestiging. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Passe partout zwart

Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Geef uw inlijsting extra uitstraling met deze topkwaliteit zwarte passe partouts. De passe partout zwart is verkrijgbaar in diverse buiten en binnenmaten.


Door een donkere rand om uw afbeelding te plaatsen, springt de afbeelding juist meer in het oog. Alle formaten en diverse kleuren leverbaar tegen de allerlaagste prijzen van Europa ! Zwarte passe - partout met een witte kern, gemaakt van een zuurvrij karton. De passe - partouts zijn geschikt voor elke fotolijst omdat de maten zeer nauwkeurig zijn. De dikte van de passe - partout bedraagt mm. Tevens verkrijgbaar in verschillende andere kleuren en formaten.


Passe partout zwart

Meerdere kleuren en afmetingen bij Desenio. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Passe - partout op maat laten maken?


Maximale lijstmaat = 80x120. Let op, wij snijden onderstaande formaten exact zoals opgegeven! Om uw foto een geweldige uitstraling te geven, kiest u voor een passe - partout. In onze webshop maken wij het u makkelijk. Het online bestellen van een passe partout op maat, kunt u eenvoudig via onze website doen.


Door een passe partout online te bestellen, bent u verzekerd van een passe - partout op maat en bij. Een klassiek witte passe - partout laat de poster beter uitkomen en geeft een eenvoudig motief een exclusiever gevoel. Een gekleurde passe - partout in zwart of grijs is perfect om de kleuren van het motief te accentueren. Een zwart -wit poster met gedempte grijstinten wordt heel mooi met een lichtgrijze passe - partout voor een mooi evenwicht.


Professionele zwarte passe - partout gemaakt van een zuurvrij karton. Ze zijn verkrijgbaar is verschillende kleuren en maten. Staat uw maat er niet bij dan kunnen wij de passe - partout uiteraard voor u laten maken. Een passe partout maakt afbeeldingen passend voor uw lijst, fotolijst of wissellijst. Daarnaast creëren passe partouts een mooie rand rondom uw afbeelding, waardoor deze netjes afgewerkt is en extra opvalt.


Snel en eenvoudig uw passe partout kopen. In de webshop vindt u gemakkelijk en snel de passe partout die u wilt hebben. Deze passe - partout in de kleur zwart is geschikt voor een fotolijst 18xen heeft een uitsnede voor een foto van 10xcm.


Gemaakt van een zuurvrij karton zodat dit geen nadelige invloed heeft op de foto. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Lijstmaat = glasmaat, sponning, achterwand of passepartout afmeting Uitsnede = exacte opening in het passepartout, wat uiteindelijk zichtbaar wordt Vul hieronder de EXACTE lengte en breedte van uw passepartout in. Een passe - partout is een lijst gebruikt ter omlijsting van je schilderij of foto.


Door je object te omlijsten met een passe - partout springt het werk er meer uit en valt deze beter op. Je kan ook kiezen voor een fotolijst die geleverd wordt inclusief passe - partout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts