vrijdag 11 maart 2016

Strakke slaapkamer

Kledingkasten vanaf €2online. Slaapkamers online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Strakke lijnen, effen kleuren en een minimalistische afwerking zijn de kenmerken van vandaag.

Dit type ruimte gebruikt vaak zwart, wit of grijs als basiskleur en bouwt verder met uniforme patronen en kleuren. De minimalistische stijl is een mooie variant op de moderne ( slaapkamer )stijl. Strakke meubels, weinig poespas en heldere kleuren maken een eenvoudige maar zeer stijlvolle slaapkamer.


Als je de hectiek van de dag wilt ontvluchten, kun je heel goed in je minimalistische slaapkamer terecht. Raamdecoratie in een moderne slaapkamer. Voor een moderne slaapkamer kan je kiezen tussen verschillende soorten afhankelijk van de uiteindelijke sfeer die je wil bereiken.


Trendy, sexy en vooral luxueus. Een design slaapkamer als uit een boekje.

Het design van de slaapkamer is vaak ontworpen door een creatieve interieurarchitect of topdesigner. Strakke witte muren gecombineerd met een sfeervolle warme houten vloer. Ook het plafond is strak afgewerkt, waar moderne vierkante inbouwspots in verwerkt zijn.


Er is een groot raam aanwezig, die overdag voor een mooie lichtinval zorgen. Als raamdecoratie is er gekozen voor luxe zwarte houten jaloezieën. Door contrast aan te brengen in je slaapkamer , breng je strakke lijnen ook duidelijk in beeld. Doordat er contrast aanwezig is, komt er variatie in je slaapkamer.


De slaapkamer , de enige slaapkamer van het appartement, is naast de woonkamer ingericht. In plaats van een normale deur, hebben ze hier gekozen voor een super strakke lichtgrijze schuifdeur. De houten vloer, die door het gehele appartement loopt, vind je ook hier terugkomen. Dit hebben ze gecombineerd met strak gestuukte muren.


Voor een strakke inrichting is het niveau van de ‘afwerking’ van groot belang, dit geldt voor de keuken, de badkamer, het toilet en natuurlijk ook de slaapkamer ! Vooral voor de slaapkamer wordt tegenwoordig vaak voor ‘rustig’ gekozen, en hier hoort een strakke afwerking bij natuurlijk. Het is de ruimte bij uitstek die je energie en rust moet bieden. Het inrichten van je slaapkamer verdient extra aandacht. Vind in onze artikels inspiratie en ideeën voor jouw perfecte slaapplaats! Moderne slaapkamer ideeen: de vloer.


De vloer in een moderne slaapkamer komt het meest tot zijn recht indien deze strak , neutraal en tijdloos is.

Naadloze vloeren doen het altijd erg goed. Gietvloeren zie je ook steeds vaker terug in een modern interieur. De grijze betonvloer vormt samen met de witte muren een strakke basis voor de slaapkamer. Met warme tinten in de vorm van stijlvolle bruine houten meubels is meer sfeer en warmte ontstaan. De zwevende kledingkast bijvoorbeeld of het bijpassend hemelbed.


Het bed is bovendien mooi opgemaakt met maagdelijk witte bedlinnen. Normaal gesproken ben ik niet van de super strakke en moderne interieurs, maar vandaag wil ik een moderne strakke slaapkamer laten zien, die erg inspirerend is ingericht. Een kleine slaapkamer inrichten is veel leuker en interessanter dan een grote slaapkamer inrichten. La Closet Design is dé specialist van LA als het gaat om inloopkasten.


Daar waar je in een grote slaapkamer de simpele luxe hebt om een extra kast neer te zetten, moet je in een kleine slaapkamer je creativiteit gebruiken om alles kwijt te kunnen wat je er kwijt wilt. In mijn slaapkamer staat op dit moment een zweefdeurkast van de Impact Line serie. De kast is prachtig en ik ben er erg blij mee. Naast de kwaliteit van de kast wil ook de complimenten overbrengen naar de twee mannen die de kast bij mij in de slaapkamer geplaatst hebben.


Een feng shui slaapkamer of een moderne slaapkamer ? Je komt pas echt tot rust in jouw droomslaapkamer. Ontwaak vol energie en droom heerlijk weg. Creëer jouw ideale slaapkamer met de slaapkamer ideeën en projecten van echte professionals. Plak de slaapkamer sticker bijvoorbeeld op de muur boven uw bed of een kastje.


Ook een kale muur is een ideale plek voor een leuke muursticker. Maak uw slaapkamer mooi met de producten van Meermetstickers. Met een slaapkamer sticker fleurt u de boel snel op.


Muurstickers voor de slaapkamer zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Van zacht tapijt tot strakke tegels en van hout tot gietvloeren: een vloer is er voor elke smaak en elk budget. Kies uit linoleum, vinyl, gietvloeren, tapijt, hout, tegels of laminaat. En bekijk zeker eens de huiscollectie vloeren van vtwonen.


Zowel linoleum als vinyl hebben voor- en nadelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts