donderdag 24 maart 2016

Mooi behang woonkamer

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Bestel hier behang online. Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang. Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur.


Kleine moeite en een groots effect!

Maak je huis extra mooi met behang. Ga voor grafisch of kies voor subtiele patronen en texturen. De Mooiste Muren is niet zomaar een webwinkel. Het is een inspiratieplek voor iedereen die zijn of haar ideale interieur wil verwezenlijken met luxe behang. Mooi behang met bloemen voor de woonkamer of slaapkamer uit onze eigen designstudio.


Het behang maken wij kosteloos op maat voor je. Deze tien inspiratie beelden van woonkamers met een behang geven een mooi beeld van wat behang met de ruimte kan doen en wat voor moois er allemaal te krijgen is. Je zit er niet alleen zelf heel de dag tegen aan te kijken, maar ook de visite zal het meteen opvallen.


In dit artikel geven we inspiratie voor de muur van je woonkamer.

Wat kun je allemaal doen qua kleuren, qua decoratie en meubels. We hebben in dit artikel ideeën voor de muur van je woonkamer op een rijtje gezet. Behang en inrichtingstips voor de woonkamer. Je ontspant je er niet alleen, maar komt er bijvoorbeeld ook samen met familie en vrienden.


Een vakman heeft de nodige kennis van een ervaring om jou bij te staan in de zoektocht naar het geschikte behang voor jouw woonkamer. Mooi en kwaliteitsvol resultaat: Behangen is niet simpel als je geen ervaring hebt. Zeker print behang is moeilijk aan te brengen omdat de print goed moet doorlopen van de ene strook naar de volgende. Als je een keuze voor een mooi woonkamer behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen.


Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Al deze merken hebben zowel keuken behang , woonkamer behang , slaapkamer behang als kinderkamer behang. Ook kun je bij Flinders terecht voor een grote collectie steigerhout behang. Dit is een uniek type behang dat je interieur echt zal veranderen. Woonkamers online bestellen.


Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Eerder vond ik dit niet in mijn interieur passen, maar nu (komt ‘ie weer…) ‘klopt het’.

De woonkamer is een ruimte die allerlei doelen dient. Bij IKEA kocht ik rieten plantenpotjes voor op de vensterbank: dit matcht weer zo mooi bij mijn tafel en de frames van de stoelen! Maar dat is best een lastige klus! Je maakt van je interieur een gezellige en sfeervolle ruimte met decoratief behang van Wall-Art.


Patroonbehang, dessinbehang, vliesbehang fotobehang structuurbehang, metallic behang of behang in houten look. Als je van tevoren aan mij zou vragen wat ik van een woonkamer vind die helemaal behangen is, zou ik zeggen dat ik het niet zou doen. Ik zou hooguit één muur behangen en dat combineren met geschilderde muren, gewoon omdat ik dat mooier vind. Is de woonkamer wel een goede plek voor fotobehang?


Het is geen plek om alleen maar tot rust te komen, dus als je het iets “wilder” inricht dan wat je in bijvoorbeeld een slaapkamer zou doen, hoeft dat helemaal geen probleem te zijn. In onze behang winkel vind je zowel voordelig als stijlvol behang voor de woonkamer , kinderkamer als babykamer in vele stijlen. Met fotobehang zijn de mogelijkheden eindeloos, of je nu een mooi uitzicht op het strand wenst in je woonkamer of een bosuitzicht in de slaapkamer. Maar als je zoekt naar een meer kunstzinnige look voor je muur dan zou je fotobehang met een aquarel effect zeker moeten overwegen.


We weten allemaal wel dat als je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts