maandag 14 maart 2016

Plieger ventilator met timer

Plieger ventilator met timer

Bestel nu online bij Tegeldepot! Badkamerventilator, laagste Prijs! Plieger Ventilatoren van Plieger voor een internetprijs. De One Stop Webshop voor Sanitair. Geen zorgen, dagen retourrecht.


HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer. Direct uit voorraad leverbaar! De Plieger Basic ventilator met een doorsnede van ø1mm past op de luchtslangen met dezelfde doorsnede.


Deze eenvoudige ventilator is eenvoudig te monteren in je badkamer of iedere andere gewenste ruimte. Deze ventilator heeft een timer , hierdoor blijft de ventilator nog een tijdje nalopen om zo het vocht uit de ruimte te laten verdwijnen. Onze badkamerventilatoren zijn geschikt voor afzuiging in uw badkamer, toilet, berging of iedere andere ruimte in uw huis.


Plieger biedt kwaliteit, een eigentijdse collectie, een totaalpakket en oplossingen die ook als losse onderdelen geschikt zijn voor iedere ruimte. De mogelijkheden, kleurvariaties, materiaalkeuzes, vormen en stijlen zijn eindeloos met een productgamma van ruim 150. Plieger ventilator design 90m³ Ø100mm met timer wit JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Soms wil je dat de ventilator sowieso een bepaalde tijd blijft blazen, onafhankelijk van de luchtvochtigheid.


Bijvoorbeeld omdat je een toilet in je badkamer hebt staan. Na gebruik van het toilet is de lucht niet vochtig, maar wil je wel de lucht verversen. Met deze schakelaar kan je de ventilator aan en uitschakelen.


Plieger ventilator met timer

Timer of vochtsensor met licht. Verbindt de fase draad met de ventilator , de fase draad is altijd bruin. Nedco van een Duits bedrijf in Wateringen vlakbij Den Haag. Ik krijg de ventilator wel aan maar de timer krijg ik niet aan de gang.


De aansluitschema: N = nuldraad LT = schakeldraad L = fase draad Nu heb ik een wandcontactdoos waar altijd stroom op staat en een lichtschakelaar. De laatste Plieger stukken. Ruim assortiment online bestellen! De Plieger Design ventilator heeft een doorsnede van ø1mm en een onbelaste luchthoeveelheid 90m³ per uur.


De Ventilator is voorzien van een timer. Dit houdt in dat wanneer de ventilator word uitgezet de ventilator nog een bepaalde tijd blijft nalopen. De plaatsing van de ventilator kan in uw badkamer of in iedere andere gewenste ruimte. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Wij zijn gespecialiseert op gebied van ventileleren.


We bieden ruim soorten inbouwventilatoren. Daarvoor verkoopt Praxis verschillende soorten ventilatoren , ventilatieroosters, luchtventielen, schoepen- en schuifroosters, overdrukroosters en de buizen die nodig zijn om ze aan te sluiten. Ik heb een ventilator gekocht met timer. Zo creëer je met Praxis een schoon en prettig klimaat in huis.


Plieger ventilator met timer

Met gepaste trots presenteren wij u het Plieger Info Magazine digitaal! Een magazine vol informatie over ons bedrijf, de marktontwikkelingen, nieuwe producten en bijzondere projecten. Wij wensen u veel kijk en leesplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts