woensdag 30 maart 2016

Luxaflex klantenservice

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ben je op zoek naar specifieke productinformatie, dan staat ons ervaren team voor je klaar om je vragen te beantwoorden.


Luxaflex klantenservice

Gratis brochure bestellen. Ik kan me op elk ogenblik uitschrijven voor de nieuwsbrief via de knop “uitschrijven” in de e-mails. Reinigingsinstructies Installatie Opmeten Veelgestelde vragen. Onze brochures bevatten inspirerende foto’s, creatieve ideeën en slimme oplossingen voor ramen. Informatie die u helpt de beste optie voor uw huis te kiezen.


De ideale introductie tot de wereld. Zo zorgt u ervoor dat ze goed passen en werken. Klantenservice Over Decodeal. Nederland en België dé toonaangevende webshop in op maat gemaakte raamdecoratie.


Luxaflex klantenservice

Ruim jaar hebben we ervaring in het produceren, verkopen en monteren van topkwaliteit raamdecoratie. Elk product wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Bekijk het gehele assortiment luxaflex.


Of bezoek één van onze winkels. Jaloezieën van alle merken op beslist. Ziet u Luxaflex zonwering elders voor een lagere prijs, neem dan meteen contact met ons op. Wij zullen u altijd het beste voorstel doen. Laagste Prijzen op Luxaflex producten, duidelijke meetinstructies, veilig online betalen,.


De jaloezie is voorzien van een uni gekleurde ladderband. Binnen prijsgroep heeft u keuze uit diverse kleuren. Neem contact op met onze klantenservice ! Persoonlijke service - Bel, mail en chat met onze specialisten.


Ook het monteren van de producten is zeer eenvoudig. Wij zeggen altijd: Luxaflex is geen IKEA product, waarbij je alles nog in elkaar moet zetten. Bij ieder product wordt een zeer heldere montagehandleiding meegelever waarbij in enkele stappen (hooguit 3!) de Luxaflex producten te monteren zijn. Voor vragen over onze producten, levertijden en voorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


Bij ons in de winkel kunt u uw bestellingen ook komen afhalen. Werkt het product echter binnen deze termijn niet correct, is deze beschadigd of wilt u op enige andere manier aanspraak maken op de garantie, dan wordt in overleg met de klantenservice bepaald of er een Luxaflex servicemonteur langs gestuurd kan worden, of dat het product terug naar de fabriek moet ter reparatie. Nu korting op alle producten en binnen tot werkdagen in huis!


De zonwering die u bij ons bestelt is veel goedkoper omdat u uw zonwering zelf opmeet en monteert. De mooiste raamdecoratie voor de laagste prijs. Als officieel Luxaflex Gallery dealer vindt je bij Vesta de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Luxaflex.


Luxaflex klantenservice

Onze gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders vertellen je alles over de mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie. Zij komen zelfs bij jou thuis adviseren en kunnen vakkundig inmeten en monteren. De prijsklassen lopen van de voordeligste soort E, tot prijsklasse de kostbaarste soort plissé. Voor meer informatie over onze klantenservice klikt u op deze link.


Tijdens het bestellen kunt u kiezen uit de diverse opties. Zo heeft Luxaflex al een aantal sets gemaakt waarmee u direct van start kunt. Kiest u voor bediening middels een Pebble afstandbediening dan kunt u een set kopen incl Scene controller.


Soms kan het gebeuren dat je (bijvoorbeeld bij een verhuizing) een schroefje, plug of ander soort beslag kwijtraakt. Dan is het fijn om te weten dat IKEA veel soorten beslag op voorraad heeft bij de klantenservice in onze vestigingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts