vrijdag 18 maart 2016

Verfspuit professioneel

Verfspuiten van topmerken. Voor 22:besteld = morgen gratis geleverd. Hoge kwaliteit verfspuiten met lange garantie voor een lage prijs. Profiteer ook en bespaar tot ! Specialistisch advies nodig?

Kies of upload een ontwerp. De voordelen zijn: professioneler resultaat, sneller werken, fysiek lichter werken, beter dekkend en efficiënter verven. Nagenoeg alle verf is onverdund verwerkbaar. Veel schilders, projectontwikkelaars, schippers, makelaars, meubelmakers etc.


FINIXA CC5Primerspuit is voorzien van een 600ml bovenbeker en LVLP luchtkap, die garant staat voor een fijne verneveling zonder veel overspray. Een professionele verfspuit kopen? CROP heeft een ontzettend groot assortiment verfspuitpistolen voor het spuiten van alle soorten autolak, 2K lak en verf.


Onze verfspuiten zijn zowel geschikt voor de professional als consument en doe-het-zelver.

Spuitpistolen van topmerken als DeVILBISS, SATA, Pro-tek, Sagola, FINIXA en HAMACH. Bovenbeker verfspuit is het meest gebruikte spuitpistool bij het spuiten van basislak, blanke lak, primer en 2K lakken. Zoals de naam zegt heeft deze verfspuit de beker waarin de lak gaat, bovenop de spuit zitten. Koop uw bovenbeker verfspuit voor 22. Met een verfspuit wordt je verfwerk kinderspel en je bent absoluut verzekerd van het beste resultaat.


Zorg ervoor dat de te behandelen oppervlakken schoon, stof- en vetvrij, droog en, bij metaal roestvrij, zijn voordat je aan de slag gaat met de verfspuit. Wagner een Duitse fabrikant die een van de wereldwijde marktleiders is. Airless verfspuiten kenmerkt zich doordat de verfspuit direct verf uit de emmer opzuigt.


Tevens door het grotere vermogen kunt u hiermee snel grote oppervlakten voorzien van alle soorten verf. Doordat u geen verfreservoir meetorst is werken met een airless verfspuit fysiek minder belastend. Professionele elektrostatische, HVLP en airless spuitpistolen zijn vaak een investering. Pneumatische verfspuiten zijn bij nagenoeg iedere bouwmarkt verkrijgbaar. Vaak zijn professionele merken gespecialiseerd in een bepaald type spuitpistool.


Hamach specialiseert zich bijvoorbeeld in HLVP spuitpistolen, terwijl Wagner de Airless veelal aanbiedt. Meer gemak met een professionele verfspuit. Bij GAMMA vind je een uitgebreid assortiment verfspuiten van de merken Wagner en Ferm, van een kleine universele verfspuit voor muurverf die zowel binnen als buiten is te gebruiken, tot een professionele verfspuit voor zeer grote oppervlakken.

Door de jaren heen is ToolMax sterk gegroei waardoor ToolMax inmiddels al is verhuisd naar haar vierde locatie. Deze locatie heeft ook de beschikking over een afhaalbalie en servicedesk. Nieuwe airless verfspuit professioneel.


Een verfspuit biedt je de ideale oplossing. Met een airless of HVLP verfspuitmachine of verfpistool klaar je een verfklus in een handomdraai! Je hoeft niet meer eindeloos met een roller of kwast in de weer, maar spuit de verf eenvoudigweg op de muur. Zoek je een doe-het-zelf of professionele verfspuit , een latexspuit of een airless verfspuit ? Bijvoorbeeld als je professioneel schilder bent of gewoon graag net werk aflevert?


Dan heb je absoluut profijt van een airless verfspuit. Een airless spuit levert een strakker resultaat op dan een HVLP verfspuit. Bovendien werkt een airless verfspuit sneller, dus je kunt de klus niet alleen netter, maar ook vlotter klaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts