maandag 21 maart 2016

Harvink tipi

Harvink tipi

Stoelen voor de laagste prijs. Bekijk hier de gehele collectie van Harvink. De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig. Beschikbaar in verschillende configuraties.


Ontdek de mogelijkheden in de winkel. U plaatst een review over: Harvink fauteuil Tipi Uw waardering. Zo heeft u de mogelijkheid om de Harvink Tipi op vier verschillende manieren te laten stofferen in een van de vele kleuren uit de collectie van het Nederlandse merk. Moderne fauteuil Tipi uit de collectie van Harvink is leverbaar in diverse kleuren stof en leer. Met Harvink bent u verzekerd van een zitmeubel met een ongekende klasse, waar u iedere dag weer met plezier op plaatsneemt en slechts met tegenzin weer uit opstaat.


Met fauteuil Tipi haalt u een meubel in huis om mee te pronken, want de bijzondere vormen van het lage model nodigen niet alleen uit om te gaan zitten, maar ook om erover te praten. Losse eilanden die je woonkamer verbinden: dát zijn Harvink -fauteuils. Dat doet een Harvink met je.


Want zien is zitten, en zitten is zweven. Er is altijd plaats voor fauteuil Tipi in uw interieur. Deze zeer ruimtelijke fauteuil van Harvink zit heerlijk.


Naast het goede zitcomfort kan er oneindig gecombineerd worden met kleur in deze fauteuil. Harvink Tipi fauteuil is een stoere fauteuil die er mag zijn, met verrassend goed zit- comfort en fraaie vormgeving. Het stoere ontwerp is niet alleen de basis voor onbeperkt. Kom dan naar onze showroom voor persoonlijk advies op maat! Handwerk dat met een timmermansoog bewaakt wordt en waar je zelf ook een aandeel in hebt!


De Harvink -kunst van creëren wordt tastbaar in frame en stoffering. Kijk mee, denk mee, beslis mee. Verwonder Harvink met je wensen, verwonder jezelf met de mogelijkheden en bewonder het meubel als jóuw meubel. Naast een prachtige stoffencollectie biedt Harvink ook een mooie ledercollectie. Harvink leer is een gepolijste semi-aniline (leer voorzien van een lichte beschermlaag) met een natuurlijke, fijne print.


Prima voor intensief gebruik. Bij Harvink weet je zeker dat alle banken en fauteuils goed zitten. De stoel combineert een fraaie vormgeving met een verrassend goed zitcomfort.


Door de ronde vormen heeft de Tipi bovendien een vrolijk voorkomen. De zit is prettig en zacht. Er zijn verschillende stof- en leercombinaties mogelijk waarmee u kunt mixen en matchen. Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord.


Mogelijkheid voor duo stoffering. De Tipi fauteuil uit de collectie van Harvink. Onze interieur adviseurs helpen u graag.


Weyts Interieur is leverancier van alle gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland. In diverse studio’s presenteren wij de mooiste design meubelen van o. Tipi is een moderne fauteuil met een vrolijke noot. Fauteuil Tipi van Harvink is een ontwerp van Martin Haksteen. De handtekening van Harvink staat voor magnifiek meubilair. Herkenbaar als een tikje eigenzinnig, met de hand geproduceerd vakwerk.


Tipi is een stoere fauteuil die er mag zijn, met verrassend goed zitcomfort en fraaie. Hoe zou het voor je zijn wanneer je interieur de meest prachtige design items omvat? Harvink heeft een collectie chique meubels in exclusieve kleurtinten.


Harvink tipi

Ga je voor een prachtige Harvink bank of een draaifauteuil? Of maakt je designhart een sprongetje bij een mooie hocker? Elk item van Harvink is een echte eyecatcher in je woonkamer. Het knoeien van een glas rode wijn of frisdrank kan natuurlijk altijd gebeuren, dit is echter geen probleem!


Alle bekleding van Harvink is afritsbaar en slijtvast zodat u de bekleding kan laten reinigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts