dinsdag 22 maart 2016

Geluidswerend gordijn

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Verduisterende gordijnen mét akoestische oplossing Verduisterende gordijnen zijn er in vele soorten, kleuren en maten. Maar er zijn bijna geen geluidswerende , verduisterende gordijnen.


Gordijnenshop heeft ze gelukkig wel in het assortiment én de stoffen zijn uitgebreid getest op akoestische isolatie. Geluidswerende en Linnen gordijnen op maat. Verduisterende, Landelijk Linnen, Velours Vitrage en het grootste assortiment in Inbetweens gordijnen.


Belangrijk bij geluidswerende raamdecoratie is dat je het volledige raam bedekt én dat je er een extra voering aan toe kunt voegen. Hoe dikker de stof, hoe meer geluid gedempt wordt.

De collectie bevat onder andere gladde, glanzende, stoere en ruwe gordijnen. Door de ruime keuze in kleuren en stoffen, vind je altijd een geluidswerend gordijn dat past in jouw interieur. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, kun je bij ons gratis kleurstalen aanvragen.


Vandaar dat overgordijnen het meest geschikt zijn als geluidswerende gordijnen. Door de geluidsisolerende functie van onze gordijnen wordt jouw huis een stuk leefbaarder. D e gordijnen zijn niet alleen isolerend en geluidswerend maar daarnaast ook bestand tegen schimmels en antibacterieel. Naast de slaapkamer zijn deze gordijnen ook zeer goed geschikt voor de andere ruimtes in huis zoals de woonkamer. De gordijnen zijn gemakkelijk te reinigen en ze krimpen, slijten en verkleuren niet.


De geluidswerende industriële gordijnen van VLP bestaan uit ondoorzichtig geluidwerend plooibaar materiaal. Vlamdovend wit, grijs of blauw PVC doek met op de rugzijde een laag schuim, mm dik. Doordat het geluidswerend materiaal soepel is, laat het zich.


Deze gordijnen zijn ook verduisterend en vlam werend. De geluidsisolerende gordijnen van Moondream berusten op een specifieke technologie met een geluidsabsorptievermogen dat zeer bevorderlijk is voor uw geluidscomfort. Zij kunnen het geluid dat door de ramen heen dringt met decibel terugbrengen zodat het binnen heerlijk rustig blijft.


Naast geluidswerend zijn de geluidswerende gordijnen ook thermisch isolerend. Door de besparingen verdient een gordijn zichzelf terug.

Het is tegenwoordig helemaal in stijl om veel harde materialen gebruiken binnen de architectuur. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Treax biedt transparante, geluidswerende gordijnen voor de zakelijke markt. Extra gunstig geprijs makkelijk te bevestigen en geheel op maat te maken. Een raam geluidsisolerend maken is mogelijk met Moondream Als u eenmaal door de voordeur uw huis bent binnengestapt, wenst u maar één ding: geluid van buitenaf blokkeren en in alle rust genieten van uw eigen omgeving. Dankzij het geluidsisolerende gordijn van Moondream is dat nu heel eenvoudig geworden.


Ze kunnen ook voor een hoop rust in huis zorgen. In en rondom uw huis kunnen er allerlei bronnen van herrie zijn. Misschien woon je aan een drukke straat, of zet je buurman z’n radio altijd net iets te hard.


In dat geval kunnen geluidswerende gordijnen een burenruzie voorkomen. Utrechtse poppodium Tivoli en verschillende huizen in de buurt van Schiphol en binnensteden. Isolerend en geluidswerend. Deze verduisterende gordijnen zijn ook nog eens isolerend zodat ze de kou (of warmte) lekker buiten houden en je slaapomgeving verbeteren. Ook heb je geen last meer van lawaai op straat dankzij de geluidswerende kwaliteit.


Zo krijg jij weer de nachtrust die je verdient! Koop uw verduisterende, thermische en geluidsisolerende gordijnen in de officiële webwinkel van Moondream, ontwerper van gordijnen die technologie en comfort combineren. Ik ben voor mijn werk oa bezig met raamdecoratie. Shutters schijnen idd geluidswerend te zijn, maar hoeveel dat scheelt is volgens mij nooit onderzocht.


Je moet dus eerst een flinke investering doen om daar achter te komen. Goede, gevoerde gordijnen zijn ook prijzig en kunnen ook voor geluidsdemping zorgen. Het akoestisch transparant gordijn absorbeert geluid vijf maal beter dan conventionele transparante gordijnen.


Door akoestische gordijnen in een ruimte op te hangen, worden directe geluidsreflecties tegengaan en wordt de nagalmtijd verkort. Hierdoor wordt de spraakverstaanbaarheid van de ruimte verbeterd. EASY Noise Control levert akoestische, transparante gordijnen met hoge geluidsabsorptiewaarden.


Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts