donderdag 10 maart 2016

Buxus vierkant

Hét online tuincentrum met meer dan 20. Past in elke tuin, sterke plant. Het tuincentrum dat thuisbezorgt! Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.

Eén vierkante meter, meer heb je niet nodig om je eigen groenten te kweken. Een afgedankte zandbak, een vergeten stukje siertuin, een streepje gazon of simpelweg een hoek van je terras of balkon: voor een vierkante meterbak vind je altijd wel een plekje. Buxus van alle merken op beslist. Daardoor is deze kunstboom ideaal om buiten mooie decoraties mee te maken.


De vierkante vorm is nieuw aan ons assortiment toegevoegd en geheel gemaakt van een hoogwaardig pvc. Deze buxus vierkant is gemaakt met een stevig vierkant ijzeren frame waardoor de kunstbuxus stevig kan blijven staan. Deze vierkante buxus bloembak is gemaakt van polyester en heeft een moderne uitstraling die perfect zal staan op het terras van elk restaurant of bedrijf.


De kunststof bloembakken zijn door- en door gekleurd en leverbaar in verschillende RAL kleuren en diverse (grote) afmetingen.

Vind de beste selectie buxus vierkant fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit buxus vierkant voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Hoogwaardige kwaliteit gewapend polyester bloembakken. Geschikt voor binnen en buiten.


Standaarduitvoering in antracietgrijs. Door onze UV protectie kunnen wij u maar liefst jaar garantie geven op deze mooie kunststof buxus sempervirens look-a-like. Ze geven het hele jaar door veel effect in de tuin. Alle buxus vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw haagplanten online.


Gemaakt van zeer natuurlijk ogend kunststof en UV-bestendig, daarom erg goed geschikt voor buiten gebruik. Wordt standaard geleverd in plastic pot. Bollen van “Caroline Upright”, “Convexa” en “Stokes” in verschillende maten kunt u op ons plantencentrum vinden. Mooie strakke buitenpot in verschillende kleuren.


De polyester plantenbakken zijn vervaardigd in hoogwaardig gewapend glasvezel, met extra versteviging aan de hoeken. Iedereen heeft wel eens een buxus bol gezien, bij een voordeur, of bij de ingang van een bedrijf, geplant in een mooie pot of bak. Het zijn langzame groeiers die in het voorjaar graag worden gevoed met een handje kalk.


De beste snoeimaanden voor de buxus zijn april en september.

Wilt u gelijk een grote haag dan kunnen ze ook achter elkaar geplant worden. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Wij verstrekken geen informatie op onze website over prijzen en maten, doordat deze van tijd verschillen, u kan contact opnement met buxusgigant via ons contactformulier voor vragen over prijzen, maten, vormen en soorten buxus. U kan ons ook telefonisch bereiken voor verdere inlichtingen. Ook werd de buxus in siertuinen gebruikt, zoals bijvoorbeeld de kasteeltuinen in Arcen.


In een border kan een buxus als vrijgroeiende heester worden gebruikt. Plant buxus wortelgoed in de wintermaanden, vanaf oktober tot april. Zodra de planten gaan uitlopen, is het te laat om wortelgoed te planten, de kans is dan groot dat de buxus niet aanslaat.


Het grootste voordeel is: de buxusmot lust deze plantjes helemaal niet! Maar Ilex heeft ook enkele nadelen… De plant groeit iets sneller en wat minder bossig dan buxus , waardoor wat vaker snoeien aangeraden is. Let ook op met het geven van te veel kalk, in tegenstelling tot buxus is Ilex daar niet zo gek op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts