woensdag 9 maart 2016

Kapstok wandrek

Koop vandaag nog jouw Kapstok. Alle soorten, materialen en kleuren vind je bij beslist. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Bekijk meer ideeën over Wandrek , Kapstok en Interieur. De kapstok heeft vaste haken om leuke spullen aan te hangen en aan de bovenzijde mooie vogeltjes.


Degelijke stoere massief smeedijzeren kapstok wandrek wandkapstok stang haken boog halfronde wandhaken wildrek wildhaak kapstok landelijk stoer industrieel.

Stoer wandrek metaal met hout. KAPSTOK :Verminder de rommel op de grond. Daarnaast heeft het wandrek ook nog een vleugje vintage, handig als wandrek of kapstok in de gang, hal of natuurlijk ook in de keuken.


Want in de keuken kan hij goed van pas komen kopjes aan op te hangen. Leuk voor boven de bank of boven het bed! Lange Vintage jaren houten wandrek keuken rek kapstok.


Kies uit 2producten vanaf € 150. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online.

Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Wandrekken en Kapstokken kopen voor in een Landelijke Interieur. Bekijk het bord kapstokken en wandrekken van leonievogel op Pinterest.


Prachtig groot brocante wandrek ! Mooi rek voor de jassen in de hal, maar ook schitterend voor in de keuken, of woonkamer! Een metalen wandrek is een trend die we al een tijdje terug zien in het interieur. Van je mooiste sieraden tot aan persoonlijke foto’s en wenskaartjes.


Een wandrek kun je tegenwoordig in allerlei winkels kopen, maar veel leuker is het om er zelf een te maken van betongaas. Mooi Frans wandrek voorzien van haken en bovenop een planchet. Te gebruiken als kapstok maar uiteraard ook in de keuken met keukengerei.


De haken zijn mooi weggewerkt achter de sierlijk geschulpte rand. Industrieel wandrek Een groot assortiment aan stoere wandrekken om de muren van je interieur op te vrolijken. Een wandrek geeft sfeer en een persoonlijke twist want je kunt je mooiste spullen erop tentoonstellen.


Of het nu een stoer industrieel interieur is, een Scandinavisch interieur of een landelijk interieur, deze wanddecoratie kan altijd. De kapstok is zacht grijs geschilderd (in mat) en licht doorgeschuurd voor een brocante effect. De afmetingen zijn: Lengte: 59.


Zowel in de keuken, de hal of een andere ruimte in huis is het wandrek een sfeervolle toevoeging.

Vaak hebben wandrekken verschillende opbergmogelijkheden, zoals aan de haken of kapstokjes, in een lade of op het schap. Allemaal uniek en verschillend van vorm en patroon. Een kapstok met een landelijke en industriële uitstraling. Hang ‘t op: kledingrek, dressboy of kapstok.


Je kleding hoeft niet per se ín de kledingkast bewaard te worden. Op een kledingrek, een dressboy of aan een kapstok. Ook een handdoekenrek leent zich prima voor een trui of broek die je morgen weer aan wilt. Wandrek Lasse, zo simpel kann modern zijn, een tijdloos wandrek , praktisch voor boeken en decoratie, mooi aan de wand.


Dit wandrek is ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts