maandag 28 maart 2016

Anti inbraakstrip voordeur

Bekijk het beste aanbod anti-inbraakstrips. Shop nu de beste deal online! Groot aanbod Koolmonoxidemelders. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Anti inbraakstrip voordeur

Met een anti - inbraakstrip zorg je ervoor dat inbrekers geen kans meer maken. Lees in dit stappenplan hoe je zelf anti -inbraakstrips kunt aanbrengen. In veel gevallen is een voordeur een binnendraaiende deur, omdat deze bedoeld is om mensen te verwelkomen (en dat doe je niet door de deur tegen hun neus te duwen). Omdat achterdeuren deze functie niet hebben, zijn dat over het algemeen buitendraaiende deuren. Eenvoudig online bestellen.


Anti -inbraakstrips bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Geschikt voor naar binnendraaiende voordeuren.


Anti inbraakstrip voordeur

SecuStrip Anti - Inbraakstrip Plus - Voordeur. Vertraagt een inbreker maar liefst minuten: keer de norm van minuten gesteld door het Politiekeurmerk Veilig Wonen - PKVW. Anti -Inbraakstrips Voordeur zijn anti -inbraakstrips geschikt voor naar binnendraaiende deuren.


Deze strips dekken de sluitnaad van de deur af waardoor deze minder makkelijk open gebroken kan worden. Het aanbrengen van een Anti - Inbraakstrip is er een van, die naast het vertragen van een inbraak ook een preventieve werking heeft. Een anti - inbraakstrip maakt het onmogelijk om een koevoet tussen de deurpost en deur te steken.


Zo is het belangrijk om het model te kiezen voor jou deur. Secustrip is een anti - inbraakstrip , bestaande uit profielen. Deze worden op de deur en het kozijn gemonteerd. Bij het sluiten van de deur wordt de toegang tot de sluitnaad afgedekt.


De meeste inbraken worden gepleegd door een deur of raam open te breken met een koevoet of een schroevendraaier. Deze Secu anti - inbraakstrip voorkomt het open flipperen of openbreken van de voordeur met een koevoet en beschermt de gehele sluitnaad van de voordeur. Anti inbraakstrips - informatie Deuren zijn het meest populair bij de inbreker. Een goed slot alleen is dan niet voldoende.


Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: Secu Strip anti - inbraakstrip. Toevoegen om te vergelijken. ANTI-INBRAAK STRIP VOORDEUR NAAR BINNENDRAAIEND ANTI - INBRAAK STRIP ACHTERDEUR NAAR BUITENDRAAIEND Ook de anti - inbraakstrip Mvoor achterdeuren wordt gekenmerkt door een slank design.


Uniek is de wijze waarop de schroeven afgedekt worden. De uiterst sterke anti - inbraakstrip is toepasbaar op binnendraaiende deuren maar ook op buitendraaiende deuren. Deze strip is SKG-gekeurd en heeft ook het politiekeurmerk Veilig Wonen.


Anti inbraakstrip voordeur

De witte anti - inbraakstrip is een belangrijke bescherming op jouw deur. Bovendien geeft het een veilig gevoel dat de strip getest is door het SKG en voor maar liefst elf minuten inbraakvertraging zorgt. Zo ben je verzekerd van inbraakpreventie! Op deze manier gaat u diefstal tegen en gaat u veilig van huis. Wacht daarom niet langer en bestel uw anti inbraakstrips gemakkelijk en snel bij Haxo.


De anti inbraakstrips van Haxo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts