maandag 7 maart 2016

Privacy shades volvo v50

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Autozonwering voor de Volvo hebben we voor de meeste modellen leverbaar. Niet alleen houd het de felle zon van de achterbank en kofferruimte, ook geeft het de auto een discreet uiterlijk. Het is eenvoudig te monteren met de bijgeleverde clips zonder boren of schroeven.


Koop bij ons online uw zonneschermen voor uw Volvo ! Car Shades autozonwering voor de auto zijn gesneden op de exacte binnenmaat van.

Geeft een discreet uiterlijk en privacy ! Set van 2x zonnescherm achter Volvo V- privacy shades. Je klemt ze tussen het raam. V, dus vanaf de voorportieren). De complete zonneschermen set wordt geleverd met handige opbergtas.


Zodat u de zonneschermen ook veilig kunt opbergen wanneer ze niet in de auto bevestigd zijn. Koop en verkoop privacy shades volvo veenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor uw Volvo de Privacy Shades kopen? Dit doet u online bij zonneschermauto. Wij hebben voor Privacy Shades voor de verschillende modellen zoals de Volvo C30.


Een voordeel aan deze privacy shades is dat ze de uitstraling van uw auto niet onder doen, ze passen namelijk perfect bij uw auto. Van een afstandje lijkt het zelfs alsof uw auto getinte autoruiten heeft! Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor privacy shades , ze hebben namelijk meerdere doeleinden. De perfecte zonneschermen voor uw auto. Iedere set Private Shades bestaat uit pasklare zonneschermen voor de ruiten vanaf de B-stijl.


De schermen hebben een perfekte pasvorm en kwaliteit. Online shoppen voor uw auto. Bosch Aerotwin), automatten, autohoezen, wieldoppen, autozonwering, zijwindschermen en nog veel meer! Elke set Privay Shades bestaat uit pasklare Shades voor alle ruiten vanaf de B-Stijl in uw auto.


Kortom de gehele achterkant inclusief achterruit. De Shades zijn pasklaar en binnen enkele minuten te monteren in uw auto door middel van de bijgeleverde clips. Ik zoek een setje privacy shades en dan eigenlijk alleen voor mijn achterportieren.


Het liefst natuurlijk een goede gebruikte set, maar nieuw mag ook. In deze categorie vind je alles op het gebied van electronica voor je auto zoals Instrumenten, antennes, aansluitkabels, startkabels, comfort electronica, etc.

Uw winkelwagen: Totaal: € 00. Nieuw wachtwoord instellen. Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link warmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.


Deze bijdrage werd keer bewerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts