donderdag 24 maart 2016

Harvink troef

Stoelen voor de laagste prijs. De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig. Een zeer fraai ruimtebesparend meubel. Ideaal voor kleinere woonruimten of bijvoorbeeld de eetkeuken. Veel zitplaatsen mogelijk maken met minder ruimte.


Diverse stof en ledersoorten zijn mogelijk op de Troef.

Afgebeelde prijs is de vanaf prijs in stof voor eetbank (1cm) met rug. Handwerk dat met een timmermansoog bewaakt wordt en waar je zelf ook een aandeel in hebt! Kijk mee, denk mee, beslis mee.


Uitnodigend wachtend op een gebruiker. Universeel inzetbaar: van een snel ontbijtje tot eindeloos tafelen met vrienden. Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord.


Bekleding: Stof en leer of een combinatie daarvan. Frame: Standaard in geschuurd chroom Optioneel in een framekleur tegen een meerprijs. De ideale bank als u gebrek heeft aan ruimte in de eetkamer.

Een rank dragend frame, een subtiel detail is de bevestiging van de rugleuning. Het is ook een ruimtebesparend meubel, omdat het veel zitplaatsen heeft en gemakkelijk tegen de muur gezet kan worden. Prima voor intensief gebruik. Harvink Troef eetbank online bij WoltersWonen. Kom langs in onze winkel of bezoek onze website.


De stijlvolle bank past prachtig in een modern interieur. De bekleding is verkrijgbaar in verschillende stof- en ledersoorten. Deze pin is ontdekt door status furniture. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Eettafel Keukeneetkamer Eetkamers Meubelontwerp Startup Kantoor Knus Sweet Home Snoepjes.


Ontwerper: Martin Haksteen Periode: ca. Afmetingen: (B) x (D) x (H) cm. Het frame is gepoedercoat grijs. Uitbundige eenvoud die blijft verbazen. Een stijlvol ontwerp met of zonder rugleuning.


Wat anderen zeggen Een bankje met lieflijke zachtroze stoffering. Een leuk contrast met het stoere industriële frame van deze eetbank met rugleuning. De rugleuning van deze bank bestaat uit twee delen en zorgt voor optimale steun.

Stukken die uitstekend aanvullend zijn voor onze collectie. Deze lijkt aan de buitenkant te zweven. Nu verkrijgbaar bij de Donjon in eindhoven op het meubelplein Ekkersrijt. Je leest hier meer over de eetbank van NR5 een Nederlands merk dat ambachtelijke design producten ontwerpt en maakt. Klik verder om NRte ontdekken!


The stylish sofa looks wonderful in a modern interior. The upholstery is made of brown leather. The frame is powder coated grey. Riff is leverbaar met een beugelframe of met poten.


Alles in eigen huis, van frame tot stoffering met de hand geproduceerd. Mooie sympathieke stoelen, die nét even anders zijn. Omdat wij houden van een tikje eigenzinnig. En omdat onze klanten héél veel zelf te kiezen hebben.


HARVINK , Eetkamerbank Troef. Wat is nu voor u de perfecte design bank? Bekijkt u op deze pagina alvast onze collectie design banken om te bepalen welke stijl of welk merk u aanspreekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts