vrijdag 25 maart 2016

Fatboy lamp groot

Fatboy lamp groot

Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Fatboy heeft diverse verlichting. Snelle levering door heel Nederland. Koop en verkoop fatboy lamp eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Deze grote broer van The Petit heeft precies hetzelfde ontwerp maar is een flink stuk groter ! Bestel aanbiedingen online. Het begon allemaal met Jukka Setälä, een ontwerper uit Finland. Hij ontwierp een extra grote zitzak van de hoogste kwaliteit. Bekijk meer ideeën over The originals, Extra groot en Zitzak stoelen.


Deze lamp heeft een hoogte van centimeter en een breedte van centimeter. Hij is dus twee keer zo groot. Je vindt bij ons dan ook geen namaak.


De Edison the Petit is een leuk en uiterst betaalbaar tafellampje dat overal past. Zeker als nachtkastlampje zal hij niet misstaan. Goedkope Lampen op beslist. Gratis verzending al vanaf €2-.


Binnenverlichting tegen laagste prijs. Ideaal is dat je deze lamp zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Waarvan meter rood en meter in een zwarte kleur.


Fatboy lamp groot

De afmetingen van de lamp zijn 90cm hoog met een diameter van 60cm. Stijlvol en stevig dankzij bijzonder materiaal. Deze iconische witte tafellamp moet je hebben. BP Lamp Fat-Boy Paper Insulator For Turn-Knob Socket. Zoals de naam al zegt is de lamp groot.


De lamp is gemaakt van een lichtdoorlatend wit polytheen en geeft daardoor een mooi en zacht licht. FAtboy lamp edison petit, NU MET GRATIS CAPPIE ! Is de lamp volledig opgeladen (minimaal uur) voor het eerste gebruik? Knippert het rode LED-je onderop de lamp ? Dan hoef je alleen de oude oplader te vervangen. Een LED bollamp die je binnen én buiten kan gebruiken. Een draadloze lamp die tegen een stootje kan en met drie lichtstanden altijd voor de juiste sfeer zorgt.


Prijzen zijn inclusief BTW en brengen eventueel verzendkosten met zich mee. De lamp heeft een diameter van centimeter en een hoogte van centimeter. Deze tafellamp is draadloos en oplaadbaar. Hij geeft prachtig diffuus licht en is daardoor goed geschikt als sfeerlamp.


Hoog tijd voor een kerst-upgrade dus. Omdat de grote vloerlamp wit is neemt deze toch een bescheiden ruimte in je interieur in. De Led lamp is bovendien dimbaar met behulp van een handige afstandsbediening.


Fatboy lamp groot

Zo creëer je een design geheel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts