donderdag 24 maart 2016

Lichtgevende stenen

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Glow in the Dark party artikelen. Verzending vanaf €in uur. De stenen zijn prachtig ter decoratie en zijn waterbestendig. Je hoeft alleen maar te besluiten of je stenen die je al hebt wilt schilderen of dat je je eigen lichtgevende stapstenen wilt maken.


Je kunt de stenen zelfs naar eigen smaak aanpassen met patronen om je persoonlijkheid en stijl te laten zien. Lichtgevende stenen ter decoratie. Versier uw tuin met deze geweldige lichtgevende glow in the dark stenen , een echte Action Deal! Inhoud: ongeveer stuks.


Deze stenen geven licht in het donker (glow in the dark). Het product wordt in een plastic koker geleverd. Het is zo dat in vele gevallen en dit wereldwijd…de goede steeds betalen voor de slechte. Zo komt het dat mensen de huisjesslakken vaak als boordoeners zien terwijl de naakslakken zicht overdag schuilhouden onder stenen , in de schaduw of zelf onder de grond terwijl ze zich ’s nachts volpropten met allerlei lekkers.


Vul de stenen met schoon water, plaats de stenen met de kurk naar beneden en er drupt geleidelijk water in je plant door het kleine gaatje naast de kurk. Een brede verscheidenheid aan lichtgevende stenen -opties zijn voor u beschikbaar, zoals kunstmatige steen, natuursteen. Ook kunt u kiezen uit groene, witte en zwart lichtgevende stenen.


Ze zijn zowel voor binnen. De kiezels zullen een gekleurd licht afgeven nadat ze aan de zon blootgesteld zijn, en zijn ideaal om je tuin of tuinpad mee te decoreren. Romantische lichtgevende steentjes. Maak met deze lichtgevende stenen een mooie romantische vorm voor je geliefde. Bijvoorbeeld als valentijnscadeau.


Lichtgevende stenen

Deze glow in the dark stenen kun je ook gebruiken om de naam van je schatje te schrijven in de achtertuin. Daarna kun je samen genieten van een romantisch drankje uit je harvormige glazen. Laat je tuin een beetje opvallen met deze lichtgevende tuin steentjes!


Ze laden overdag op met zonne-energie zodat ze ‘s nachts licht uitstralen in verschillende kleuren. Als je de stenen op de LIGHT STAX grondplaat klikt dan worden ze verlicht. Lijn een looppad uit, decoreer een bloembed rand of vul een plantenbak met deze uniek en prachtige lichtgevende stenen. Na blootstelling aan daglicht gloeien deze steentjes in het donker!


Lichtgevende stenen

Is de ruimte niet goed donker en wil je toch lichtgevende producten gebruiken? Overdag zien de stenen eruit als een normale steen, maar 's avonds geven ze licht. Deze unieke lichtgevende keien zijn super leuk voor in de tuin, huiskamer, badkamer of zelfs aquariums. De steentjes worden opgeladen in het licht waarna ze de licht weer afstaan wanneer het donker wordt voor een uniek effect wat iedereen zal verbazen.


Met deze steentjes maak je je tuin wel heel bijzonder en. Ook erg leuk om meerdere kleuren te combineren en te verspreiden over paden in de tuin! Light Stax steentjes zijn bestelbaar in twee uitvoeringen. De grote stenen kan je gebruiken in combinatie met Duplo bouwstenen. Is je kindje twee jaar oud?


Lichtgevende stenen

Dan zijn de bouwsteentjes in Duplo formaat de beste en veiligste keuze. Dan kan je gerust aan de slag met Lego formaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts