maandag 29 januari 2018

Easyrail bedbeugel

Online thuiszorgwinkel met uitgebreid aanbod ADL hulpmiddelen en thuiszorgproducten. Klik hier voor de bedbeugel Easyrail en de andere bedhulpmiddelen. Er zijn specifieke bedbeugels die geschikt zijn voor bedden met een ombouw.


Easyrail bedbeugel

Door gebruik te maken van deze bedbeugel kunt u zich weer eenvoudig omdraaien, gaan zitten en opstaan uit bed. En is speciaal voor bedden met een bedombouw waar de matras in valt. De bedbeugel is eenvoudig in en uit elkaar te halen. Ook is deze bedbeugel verkrijgbaar in een dubbele uitvoering. Binnenkort verschijnt hier de website van EasyRail B. De transferbeugel easyrail van Ableis een bedbeugel die ontworpen is voor bedden met een lattenbodem en helpt ouderen bij het in- en uitstappen van het bed.


Door het gewicht van het matras en de gebruiker blijft de transferbeugel voor in bed op zijn plaats. De Easyrail bedbeugel is een transferhulp, om makkelijk in en uit bed te stappen. Dan bent u bij Shop4uaan het juiste adres. Veilig bestellen en betalen op de. De beugel bestaat uit een deel van onze dubbele bedbeugel (deze bestaat uit twee losse delen die in elkaar geschoven kunnen worden).


Easyrail bedbeugel

Speciaal voor bedden met een bedombouw waar het matras in valt. Eenvoudig in en uit elkaar te halen. Een goede hulp bij het uit bed komen. Deze bedbeugel is stevig en doeltreffend.


Een bedbeugel voor in- en uitstappen van het bed. Makkelijk in en uit elkaar te halen. Deze transferhulp is geschikt voor boxspring bedden en bedden zonder bed ombouw. Met een bedbeugel komt u makkelijker uit bed. Voor boxsprings zijn er ook specifieke bedbeugels.


Easyrail bedbeugel

Normaal gesproken passen alle bedbeugels op boxsprings, maar sommige bedbeugels hebben meer grip op een boxspring. De gebogen handvatten geven voldoende ondersteuning en comfort. U kunt de bedbeugel ook gebruiken bij het omdraaien in bed. Een dubbele bedbeugel voor onder de matras, met aan beide kanten van de matras steunen. Bedbeugels voor een boxspring.


Transferbeugel Easyrail die onder het matras te schuiven is. Metalen bedbeugel die eenvoudig is te demonteren. Het betreft een vast model.


Door middel van bevestigingsband kunt u de bed beugel vast zetten aan inlegraam of zijkant een persoons bed. De specificaties van deze bedbeugel. Groter als andere bedbeugels.


De buizen zijn dikker voor de ergonomische handgreep. Met deze bedbeugel wordt opstaan in bed weer een stuk gemakkelijker. Dankzij de bedbeugel kan een hoop ongemak worden voorkomen.


Met de beugel kunt u zich optrekken bij het opstaan of het verliggen en u zelf laten zakken tijdens het gaan liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts