vrijdag 19 januari 2018

Professionele verfspuit

Verfspuiten van topmerken. Klanten waarderen ons met een 9. Hoge kwaliteit verfspuiten met lange garantie voor een lage prijs. Profiteer ook en bespaar tot ! Specialistisch advies nodig?

Zoek naar airless verfspuit op de nieuwe KensaQ. Kies of upload een ontwerp. De voordelen zijn: professioneler resultaat, sneller werken, fysiek lichter werken, beter dekkend en efficiënter verven. Nagenoeg alle verf is onverdund verwerkbaar. Een professionele verfspuit kopen?


CROP heeft een ontzettend groot assortiment verfspuitpistolen voor het spuiten van alle soorten autolak, 2K lak en verf. Onze verfspuiten zijn zowel geschikt voor de professional als consument en doe-het-zelver. Spuitpistolen van topmerken als DeVILBISS, SATA, Pro-tek, Sagola, FINIXA en HAMACH.

Bovenbeker verfspuit is het meest gebruikte spuitpistool bij het spuiten van basislak, blanke lak, primer en 2K lakken. Zoals de naam zegt heeft deze verfspuit de beker waarin de lak gaat, bovenop de spuit zitten. Koop uw bovenbeker verfspuit voor 22.


Professionele elektrostatische, HVLP en airless spuitpistolen zijn vaak een investering. Pneumatische verfspuiten zijn bij nagenoeg iedere bouwmarkt verkrijgbaar. Vaak zijn professionele merken gespecialiseerd in een bepaald type spuitpistool. Hamach specialiseert zich bijvoorbeeld in HLVP spuitpistolen, terwijl Wagner de Airless veelal aanbiedt. Met een professionele airless verfspuit spuit u heel nauwkeurig en gebruikt u minder verf.


De verf wordt met hoge druk en zonder luchtmantel door de spuitopening geperst. Waarna de verf perfect vernevelt en voor een mooi dekkend resultaat zorgt. Mm nozzle ideaal voor primers, fillers en zwaardere lakken zoals onze chassis. Een verfspuit biedt je de ideale oplossing. Met een airless of HVLP verfspuitmachine of verfpistool klaar je een verfklus in een handomdraai!


Je hoeft niet meer eindeloos met een roller of kwast in de weer, maar spuit de verf eenvoudigweg op de muur. Zoek je een doe-het-zelf of professionele verfspuit , een latexspuit of een airless verfspuit ? Met een verfspuit wordt je verfwerk kinderspel en je bent absoluut verzekerd van het beste resultaat.

Zorg ervoor dat de te behandelen oppervlakken schoon, stof- en vetvrij, droog en, bij metaal roestvrij, zijn voordat je aan de slag gaat met de verfspuit. Bestel gemakkelijk en snel online. Vraag vrijblijvend deskundig advies.


Diverse professionele en voordelig verfspuiten op luchtdruk. Direct uit voorraad leverbaar. Meer gemak met een professionele verfspuit. Bij GAMMA vind je een uitgebreid assortiment verfspuiten van de merken Wagner en Ferm, van een kleine universele verfspuit voor muurverf die zowel binnen als buiten is te gebruiken, tot een professionele verfspuit voor zeer grote oppervlakken. Wij bieden u een uitgebreid assortiment professionele verfspuitapparatuur in pneumatische en elektrische uitvoeringen aan van topmerken zoals o. Om het optimale resultaat te verkrijgen is het van groot belang de juiste apparatuur te gebruiken.


Wij adviseren u hierin graag. Op zoek naar een verfspuit voor het verspuiten van lak of verf? Pompen of tips van Gracoi? Eminent, Hamach, DeVilbiss en Graco.


Voor beide laatstgenoemde spuitpistolen zijn geen onderdelen verkrijgbaar. Wagner een Duitse fabrikant die een van de wereldwijde marktleiders is. Bijvoorbeeld als je professioneel schilder bent of gewoon graag net werk aflevert? Dan heb je absoluut profijt van een airless verfspuit. Een airless spuit levert een strakker resultaat op dan een HVLP verfspuit.


Bovendien werkt een airless verfspuit sneller, dus je kunt de klus niet alleen netter, maar ook vlotter klaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts