dinsdag 9 januari 2018

Iittala waxine

Kies uit 3producten vanaf € 95. Het geheim van een succesvolle kok? Heb je wat hulp nodig in de keuken? Deze keukenvriendjes helpen je. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Iittala Servies Van Top Kwaliteit. De producten van iittala zijn modern, puur en strak vormgegeven. Alvar Aalto was een zeer belangrijke persoon in de ontwikkeling van dit merk. Hij geloofde dat iittala -producten essentieel, mooi, nuttig en voor iedereen beschikbaar moesten zijn.


Scandinavisch design met functionaliteit en kwaliteit. Nu tijdens SALE korting tot. Gratis bezorging en retour.


Iittala waxine

Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Fins ontwerpbedrijf dat zich in huishoudelijke producten specialiseert. Een tafel dekken was nog nooit zo makkelijk en inspirerend.


Mix en match eenvoudig servies, glaswerk en bestek naar eigen inzicht en smaak. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Alle woonaccessoires vind je op beslist.


Door je aan te melden geef je aan dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van. Bestel snel woonaccessoires online. Als u zich registreert, kunt u profiteren van onze exclusieve aanbiedingen, alle nieuw binnengekomen producten zien, inspiratie opdoen en tips krijgen om de tafel te.


Taika (het Finse woord voor magie) van ontwerper Klaus Haapaniemi prikkelt de fantasie en vormt een inspiratie voor verhalen. Je hebt keuze uit diverse kleurrijke en. Dit Finse woord voor dauwdruppel verwijst naar de ronde bellen in het geperste glas van het windlicht. Hierdoor is de kans op een barst door de warmte van het theelichtje nihil.


Iittala waxine

Zware glazen waxinelichthouder van iittala. Zo goed als nieuw Verzenden. Een persoonlijke sfeer is nodig om je thuis te voelen in je eigen huis bijvoorbeeld als je na een lange dag werken eindelijk in je huispak kunt neerploffen op de bank en wilt genieten van een glaasje wijn.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. IITTALA waxinelichthouder NAPPI kleurloos MARKKU SALO. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Vintage waxinelichthouder, model nappi, van het huis iittala uitgevoerd in kleurloos glas. De waxinehouder heeft rondom drie ramen van helder glas waardoorheen het licht van de waxine schijnt.


Iittala waxine

De stukken zijn functioneel en decoratief tegelijk. Het Kastehelmi-sfeerlicht zorgt voor een warme ambiance. De rode kleur is een vrolijk accent dat in elk interieur past.


Conditie: goed Voorraad: 1x groen 2x blauw 3x grijs 1x transparant. Prijs is per stuk-geef op uw bestelformulier aan hoeveel en welke kleur u wilt. Twee elementen – water en vuur- vinden elkaar daar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts