woensdag 31 januari 2018

Verf kleur scannen

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Specialistisch advies nodig? Ontdek ons grote assortiment scanners van vele merken. Ruime keuze en scherpe prijzen.


Je kunt een kleur scannen ! De app van Sikkens zoekt er de juiste ACC- kleur bij. In deze handige app van Sikkens Nederland vind je niet alleen de bekende ACC kleurencoderingen.

Kleur scannen met je mobiel. Maar ook alle andere Sikkens verf kleuren en kleurcollecties. Sommige kleuren kunnen om technische redenen bij bepaalde producten niet gemengd worden. Indien de door jou gewenste kleur niet gemengd kan worden, voer je een nieuwe kleurcode in. Verf kopen bij de grootste online verfwinkel van Nederland!


Online verf kopen en thuis laten bezorgen, hoe makkelijk wil je het hebben? Wist je dat de meest populaire kleuren verf bij GAMMA verkrijgbaar zijn in een testblikje van 1ml? Dan kun je de verf online bestellen, of je gewenste kleur laten mengen bij de GAMMA verfmengservice bij jou in de buurt.


In principe zijn (bijna) alle kleuren uit de Praxis waaier te mengen als schoolbordverf. Magneetverf Niet van de mengmachine, maar wel een bijzondere verf is magneetverf. Deze verf is voorzien van een grote hoeveelheid ijzerdeeltjes en breng je aan onder een andere laag verf of onder behang.


Houd er wel rekening mee dat je bij sommige merken maar een beperkt aantal kleuren en soorten verf kunt mengen. Daarom kleuren we het recept handmatig in, totdat we de oorspronkelijke kleur te pakken hebben. Daarna komt de lichtinval nog om de hoek kijken. Als je bij daglicht de perfecte kleur hebt, kan het met kunstlicht zomaar ineens heel anders ogen’, zegt Rolf Engels van Engels Verf uit Amsterdam. Ik wil van een staal (in mijn geval toekomstige keukenkleur, geen RAL- kleur ), identiek dezelfde verf laten mengen om ook andere zaken in mijn keuken mee te schilderen.


De keukenwinkel beschikt zelf over geen kleurcode, ik moet met een voorbeeldje naar de verfwinkel.

Elke GAMMA-bouwmarkt heeft een verfmengmachine, waarmee we meer dan 30. Laat je verf mengen, altijd de juiste kleur met de GAMMA verfmengservice! Hiermee kunnen wij precies de kleur van je auto bepalen. Na verloop van tijd kan de kleur van je autolak verkleuren (lichter worden) door zonlicht. Als gevolg hiervan komt de kleur niet meer overeen met de originele kleur van de auto.


Als je gebruik wilt maken van onze kleurenscanner kun je bij ons langskomen om je autokleur te laten scannen. Vind verf kleuren het nu op Kensaq. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Handig, zo’n verf en kleur app!


Gebruik de live modus om veranderingen van kleur meteen te zien of sla ze op als een foto of een video. Met de Colour Scanner technologie zoek je inspiratie in de wereld rondom je. Zodra je een interessante kleur gevonden hebt, registreert de app deze kleur en vindt dan meteen een kleur uit ons kleurenpalet die je live op je muren ziet. Zoekt u een specifieke, misschien wel afwijkende, kleur ? Wij scannen uw kleurvoorbeeld en ontdekken zo de juiste kleur.


Maar verf kiezen is meer dan alleen een kleur uitzoeken. Op welk materiaal gaat u verven ? Op een steenachtige ondergron zoals wanden en plafonds, of op hout, metaal of. Dankzij de korte droogtijd is de lak snel hard waardoor u minder kans hebt op stof of vuil in de lak. Een 1K Autolak is te koop in iedere gewenste kleur. Of uw auto nu een effen, metallic of parelmoer kleur heeft.


Wij leveren spuitbussen autolak in alle gewenste kleuren. Onze bussen worden op kleur gemengd met professionele STANDOX autolak. Onze ColorMatic pre-fill spuitbus is voorgevuld met drijfgas en specifieke additieven (verharder, verdunner) en wordt daarna afgevuld met de gewenste lakkleur van STANDOX.


U kan met een staaltje (bv een etiket) naar Gamma of Brico gaan en men kan het kleur analyseren met een scanner zodat u de perfecte kleur heeft. Het is fijn om voorafgaand aan het verven in je huis de kleur (en) te kunnen testen, om zo exact te kunnen zien hoe de kleur op je muur staat. Dit geeft jou het vertrouwen de juiste kleurkeuze te maken. Kies nu uit meer dan 5kleuren !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts