donderdag 18 januari 2018

Gispen amsterdam

Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 150. Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.


Lees meer over dit circulaire project en bekijk de foto JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser.

Lees nu meer over dit toonaangevende circulair project. Hier vindt U één van de grootste collecties Art Deco lampen in. De gemeente Amsterdam hecht veel waarde aan hergebruik van meubilair en waar mogelijk circulariteit, daarom was het een belangrijke voorwaarde in de aanbesteding. Het duurzaamheidsbeleid van Gispen sluit hier naadloos op aan.


Gemeente Amsterdam wil actief bijdragen aan de circulaire economie door circulair in te kopen. Gispen gevonden in Amsterdam - Amsterdamonline, vindt wat u zoekt in de regio. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Design stoelen van Gispen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gispen is al honderd jaar producent en leverancier van design stoelen. Het designmeubilair is geschikt voor particulier en zakelijk gebruik.


Jan van Beek Eigentijds Wonen al jarenlang een begrip in Amsterdam ! Het succesvolle bedrijf groeide snel uit tot een ‘fabriek voor metaalbewerking’. In de jaren kreeg Gispen veel bekendheid met de productie van moderne lampen onder de merknaam Giso. Jurjen Creman is gespecialiseerd in het restaureren van moderne meubelen en design, waaronder Gispen. Xylocon Miko Vasques Dias is gespecialiseerd in restauratie van (moderne) meubelen en houten kunstvoorwerpen.


Rond de feestdagen zijn we extra open. Ter gelegenheid van 1jaar Bauhaus presenteert Dutch Originals dé Bauhaus-iconen van W. Een uniek, gelimiteerd aanbod. Gispen , de Gispen 1en 20 in een speciale uitvoering. Dan moet u bij Gispen Outlet zijn. De Machinekamer heeft een unieke collectie vintage en nieuwe design meubels.


Zo kunt u goed een aan- of verkoop beoordelen op basis van de huidige vraagprijs. Willem Hendrik Gispen wordt geboren op december in Amsterdam geboren. Behaalt onderwijzersdiploma en een jaar later Lagere Onderwijs-acte Frans.

Maakt kennis met de Arts and Crafts movement via publicaties van John Ruskin en William Morris. De Gispen stoel kent een rijke historie en is nog steeds heel populair en zeer de moeite waard om te herstofferen. Van veel andere buisframe stoelen is te achterhalen wie de uiteindelijke ontwerper of fabrikant is geweest, zoals o. De Wit, Friso Kramer, Fana of het Belgische Tubax. Het frame van de stoel is vernikkeld en loopt door achter de rug en fungeert als een praktische handgreep.


De zitting en de rug zijn beuken, gestoffeer met kunststof armleuningen. Heeft u een vraag aan of een bericht voor Gispen Outlet? Vul dan het contactformulier in. Gispen zich uit het bedrijf terugtrok, richt het zich vooral op kantoorinrichting. Aan het bedrijf is een klein museum verbonden, beheerd door de Stichting Gispen Collectie.


Het historische archief van Gispen bevindt zich in het Nederlands Architectuurinstituut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts