donderdag 25 januari 2018

Sikkens groen

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag.


Sikkens groen

Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Heeft u een vraag over de Rijks Puur Groen of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier. Sikkens Monumentengroen N0.


Natuurlijk kun je eerst het juiste product uitkiezen en vervolgens uit de kleurenwaaier van Verfwinkel. Maar het is altijd beter om de groene kleur te zien op een kleurstaal of op een echte muur. Op ieder beeldscherm zullen de kleuren net iets anders worden weergegeven.


Sikkens groen

De kleurenwaaier is samengesteld door ervaren kleurexperts van het AkzoNobel Global Aesthetics Centre en brengt alle kleuren die je nodig hebt binnen handbereik. Het kleurenpalet werd ontwikkeld in samenwerking met deskundigen van de Stichting Restauratie Atelier Limburg. Direct leverbaar door Breedveld Verf.


Goed om te weten: je kunt alle kleuren in iedere verf soort laten maken. Hieronder hebben we een aantal kleuren voor je geselecteerd. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooi contrast ten opzichte van de rustige kleuren op de andere muren? Dan zijn felle kleuren zoals roo blauw, groen en geel een goed idee.


Sikkens groen

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Vaak zie je van die nieuwe vrijstaande huizen met grachtengroen geschilderde voordeuren. Veel keuze in muurverfkleuren: van wit tot blauw en groen. Wat ook jouw stijl is, je vindt in onze webshop of bouwmarkt altijd wel de kleur die past bij jouw idee. Kies bijvoorbeeld witte muurverf als je je kamer of woning een strakke, moderne look wilt geven.


Of ga voor een combinatie van vrolijke kleuren voor de kinderkamer. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Het product is bestendig tegen vlekken en uitstekend reinigbaar met behoud van kleur en glans. Hierdoor blijven muren langer mooi en is overschilderen minder vaak nodig.


Spiced Honey is a versatile shade, inspired by the natural beauty of honey itself and chosen by our colour experts to reflect the new positive. Het mooie van deze kleurenwaaier is dat de kleurbladen in verschillende glansgraden worden getoond: Hoog en laag-zijdeglans. Met deze buitenlak bescherm je je houtwerk tot wel jaar lang. Het heeft een hoge glansgraad en geeft een strak eindresultaat. De categorie Groentinten in de collectie RAL Classic (onderdeel van het RAL-kleurensysteem) bevat kleuren.


Druk op een kleur voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts