woensdag 10 januari 2018

Babykamer uniseks

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Levering in Nederlan België, en Duitsland. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past!


Grootste assortiment baby kamer.

In deze tij waarin bijna iedereen weet of het een jongen of meisje wordt, is het lastig om unisex spullen te verzamelen voor je baby wanneer je het geslacht niet wil weten. Wat betreft de babykamer moesten we ook drie keer gaan voor een neutrale babykamer. Uniseks babykamer in een neutrale kleur. Een kleur die altijd kan en die bij zowel jongens als meisjes past is grijs!


Stel je uniseks babykamer samen met verschillende soorten grijs, zodat je contrast creëert en het toch een rustig geheel wordt. Daar ben ik ietsjepietsje teveel controlfreak voor, maar…. En dan gaan we toch gewoon voor een babykamer uniseks ? Licht blauw – mint groen zijn kleuren die heel goed kunnen voor zowel een meisje als voor een jongetje.

En wat mij betreft is het ook een erg goede kleur voor een babykamer nu deze kleuren rust uitstralen! De babykamer van m’n eerste telg werd petrol met zacht blauw. Ik prijs me gelukkig met een paar creatieve handen en een heel hulpvaardige moeder.


Bijna alles werd handgemaakt of zodanig vermaakt dat het tóch in m’n zelfbedachte kleurenpallet viel. Resultaat 1–van de 1resultaten wordt getoond. Bij één muur zou ik dan voor mintgroen gaan, geel of grijs vind ik persoonlijk minder leuk. Maar de babykamer kan natuurlijk niet wachten tot het kindje geboren is. Als je tijdens de zwangerschap het geslacht onbekend houdt, is een neutrale babykamer de oplossing.


En die hoeft zeker niet saai te zijn! Je kunt wel zeggen dat limegroen op dit moment een populaire kleur is voor een neutrale babykamer. Zo wordt de babykamer dus ook hartstikke modern en geheel van deze tijd.


Weet u dus nog niet of u een jongen of een meisje verwacht, dan is dit een perfecte optie! Creëert licht en ruimte in de babykamer. Waar komt de hoogglans babykamer trend vandaan? Namen zijn niet meer aan een geslacht verbonden.


We zien het vaak bij beroemdheden en langzaam komt de trend op.

Hier een rijtje met populaire unisex namen! Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer. Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer. Hierboven vind je originele kinderbehangwebshops of webshops met een bijzonder assortiment aan kinderkamer behang voor de babykamer en de kinderkamer.


Deze pin is ontdekt door Janina. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Wij hebben afgesproken niks in grotere maten te kopen omdat we zodra ons kindje geboren is los willen gaan op de meisjes of jongensafdeling (giro 5Nanda mensen) en dit is echt prima vol te houden.


Kraamcadeau unisex babykleding. Lieve of stoere babykleding is hét ideale cadeau. Als kraamcadeau voor in de kraamtijd. Maar ook voor bijvoorbeeld een eerste, tweede. Een leuke kinder plafondlamp met rondom acht vosjes.


Foxy vos en zijn vossen vriendjes houden je kindje graag gezelschap. Leuke uniseks plafondlamp in bruin tinten voor de babykamer en kinderkamer. Weet jij nog niet wat het geslacht van je baby is? Kom dan snel het aanbod unisex babykleding bekijken. De leukste gordijnen voor de babykamer of kinderkamer.


In onze webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment met prachtige gordijnstoffen voor de kinderkamer. Met deze stoffen maken we de mooiste gordijnen voor uw kinderkamer, perfect op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts