maandag 15 januari 2018

Fotolijst 15x20 ikea

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Bestel hier woondecoratie online. Specialistisch advies nodig?


Fotolijst 15x20 ikea

Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. De passe-partout benadrukt de afbeelding en vereenvoudigt het inlijsten. Kan horizontaal of verticaal opgehangen worden. De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof.


Verwijder de beschermfolie voor gebruik. Die parelende glimlach, die betoverende zonsondergang of die kostelijke misser! In fotolijsten kan je die momenten uitstallen, om je te omringen met je mooiste herinneringen.


Je kan bij ons kiezen uit heel veel verschillende lijsten, van warm hout en pittige kleuren tot glanzend metaal of een eclectische collage. Door afgestemde maten zijn veel combinaties mogelijk. Bent u op zoek naar een fotolijst 15x?


Alle formaten fotolijsten in ons assortiment zijn verkrijgbaar in een breed aanbod stijlen en kleuren. Voor 21:bestel is morgen. Je hebt van die momenten waar je elke dag wel even aan herinnerd wilt worden. Denk maar eens aan die onvergetelijke vakantie, dat gezellige uitstapje, de familiedag of bepaalde personen in je leven. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol.


Fotolijst 15x20 ikea

Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste fotolijst voor jouw kleintje. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp.


De leuke fotolijst is eenvoudig op te hangen. Ideaal voor je mooiste vakantiefoto. Stylingtip: hang verschillende formaten en stijlen fotolijstjes naast elkaar op en creëer een superleuke fotomuur! Fotomaten en drukwerk maten liggen vaak dicht bij elkaar maar hebben toch kleine verschillen. Dus zoekt u nog een fotolijst 15xcm?


Neem dan gelijk een kijkje hieronder in ons uitgebreide aanbod fotolijsten van dit formaat. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Je kunt ervoor kiezen om een foto beeldvullend in te lijsten of om een fotolijst te gebruiken met een passe-partout. Van zowel fotolijsten met- als fotolijsten zonder passe-partout heeft Lijstentoko verschillende varianten. Dit is helemaal afhankelijk van jouw smaak.


Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s. Deze fotolijst 50xis perfect om grote foto’s in te plaatsen.


Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts