maandag 22 januari 2018

Bijzettafel bamboe

Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Combineer uw bank met fauteuils. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Al jaar uw Meubelexpert. Meld je nu aan voor de JYSK nieuwsbrief en ontvang iedere week de. Lees meer WIN EEN JYSK CADEAUKAART T. Deze bamboe bijzettafel heeft een eenvoudig maar aantrekkelijk ontwerp en vormt een unieke toevoeging aan je woonkamer of buiten in je tuin. Bijzettafel in gelakte bamboe Rilke AM. Sowieso gaan bamboe en groen goed samen, dus tussen de planten komt de tafel goed tot zn recht.


Dankzij het handige formaat kun je de tafel makkelijk verplaatsen.

Geniet eerst van de zon en vertoef naar de schaduw als je gaat eten. Vintage Bohemian rotan riet bamboe bijzettafel zwart hocker. Ook leuk als nachtkastje te gebruiken, mede door de etages die het heeft. Met deze bijzettafel RUSTICO is de woonkamerinrichting compleet.


Door het natuurlijke en discrete ontwerp in landhuisstijl past hij in bijna alle woonstijlen. Het bamboe met prachtige houtnerf verspreid een gezellige charme en warmte. De extra plank zorgt voor nog meer opbergruimte. Bovendien is de bijzettafel heel erg veelzijdig.


Stel zelf uw droombank samen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het blad van deze bijzettafel is gemaakt van bamboe en heeft een naturel kleur. Op het bamboe blad ligt nog een glasplaat. Bamboe staat gekend als een woekerende plant.


Bent u op zoek naar een mooie bijzettafel ? Bloooms ontwerpt bijzettafels : bijzonder door hun stijlvolle eenvoud. De bijzettafel heeft een uniek design en is een pracht voor de woonkamer!

De tafels zijn in verschillende ontwerpen, kleuren. Het groeit namelijk enorm snel, waardoor er geen bossen voor gekapt hoeven te worden. Onze design bijzettafels met bamboe blad hebben allemaal een handgemaakt metalen design frame dat in Nederland wordt geproduceerd. Kies voor een mooie houten bijzettafel voor een warme sfeer.


Bij KARWEI hebben we zowel bewerkte als onbewerkte houten bijzettafels. Gebruik je bijzettafel in de woonkamer, zodat je genoeg plek hebt voor je hapjes en drankjes als je gezellig bezoek over de vloer hebt. Zoek naar bijzet tafel op de nieuwe KensaQ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts