maandag 8 januari 2018

Wijzonol matte lak

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol vakverf voor professionals. Bestel nu online tot korting ! Wilt u Matten op Maat gemaakt?


Vraag hier Vrijblijvend een Offerte aan.

Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. Deze lak op terpentinebasis vergeelt amper en is erg makkelijk te verwerken. De verf heeft een goede vloeiing en een ijzersterke dekkracht. Sterke, kras- en stootvaste, matte , dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen. Waar de terpentineverdunbare lak minimaal vergeelt, vergeelt de waterverdunbare lak helemaal niet.


Wij leveren altijd alle producten zoals het hoort: goed gemengd op de juiste mengmachines en geen oude basisverf. Het is een makkelijk te verwerken en gladde muurverf voor binnen. Een mooi product met een matte uitstraling en bovendien vrij van oplosmiddelen.

Dat betekent dat je er binnen geurarm gebruik van kunt maken, al blijft het natuurlijk belangrijk om goed te ventileren. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Deze goed dekkende grondlak heeft een mooie vloei en trekt diep in het hout.


Bij twee lagen kan deze grondlak tot anderhalf jaar lang overstaan (het hout beschermen zonder aflaklaag). Matte lak : schilder meubels en andere oppervlakken eens met matte verf. Al deze merken hebben ook kwalitatief hoogwaardige matte lak in het assortiment.


Deze grondlak is ideaal voor al je ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering. Universele, minder vergelende matte lak op basis van acrylaat technologie. Toepassing Als matte aflak voor nieuw, onb. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Deze lak heeft een langdurig glansbehou een goede vloeiing en hoge dekkracht, is makkelijk te verwerken en heeft een uitstekende buitenduurzaamheid van jaar.


Lak , lakverf en beits voor binnen. Voor binnen moet een goede lak bestand zijn tegen verschillende bedreigingen. Ze wonnen niet voor niets de ‘gouden spijker’ voor beste productintroductie! Wat betreft producten is er veel keuze.


Muurverf voor binnen en buiten, in een matte - of zijdeglans afwerking bijvoorbeeld.

Structuurverf of spacklatex, allemaal reinigbaar. Bespaar tot wel via kiesproduct. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen! Hierdoor zijn deze muurverven populair onder de kritische doe-het-zelvers.


In ons assortiment zijn verschillende soorten blanke lakken opgenomen zodat er altijd eentje is die bij jouw wensen aansluit. Met matte blanke lak of transparante lak kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je houten stoelen de mooie egale houten kleur behouden die ze al hadden. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma.


Flexa Pure Lak Mat is een matte lak en bevat polyurethaan alkydemulsie. Dit zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, mooi mat. Bovendien is deze lak uitzonderlijk kras- en stootvast.


Uitermate geschikt voor hout, harde kunststoffen en dekkende verf-of beitslagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts