woensdag 24 januari 2018

Spiegel laten snijden

Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. Ruim aanbod in glas en spiegels. Alles volledig op maat gemaakt en afgestemd naar uw wens.


De actuele levertijd is: tot werkdagen. Groot assortiment spiegels op maat.

In deze instructievideo van Praxis laten we je zien hoe je een spiegel op maat snijdt. Daarnaast zie je wat je nodig hebt voor deze klus en krijg je een aantal. De lineaal die je gebruikt om langs te snijden , moet zodanig zijn dat hij niet wegglijdt tijdens het snijden. Moet je dus rekening mee houden.


Het is vrijwel ondoenlijk hele smalle randjes weg te snijden , dan krijg je het niet recht afgebroken. Vul de door u gewenste maten en de bewerking in. Spiegel op maat vierkant of rechthoek. Daarna wordt automatisch de prijs berekend.


Wij leveren onder ander ook spiegels op maat.

Zo kunt u ons inschakelen voor het laten snijden en maken van een prachtige spiegel voor in uw woning. Hiermee leveren wij echt maatwerk van een hoogwaardige kwaliteit. Bovendien doen wij dit ook nog eens tegen een zeer voordelige prijs. Er zijn verschillende mogelijkheden om de randen van je spiegel op maat te laten afwerken.


Als de randen van de spiegel geheel in een kader of lijst komen, dan hoef je de randen niet persé te laten afwerken en zijn scherpe randen prima. De enige reden waarom je de randen dan zou willen afwerken is om het je bij de plaatsing wat makkelijker te. Nee, spiegelglas bestaat voor 9procent uit glas! Om een spiegel te snijden heb je nodig een mooie rechte lineaal, een glassnijdertje en een beetje terpetine.


Ongeacht of het nu om een kleine of grote spiegel gaat of om een vierkante of ronde spiegel. Dat wil zeggen alleen snijden , met scherpe randen. Goed toepasbaar in een houten frame.


Indien gewenst kunnen wij de spiegels voor u laten bewerken. Kijk voor een geslepen spiegel hier. De getoonde prijs is per m2. Voor het ophangen van een spiegel hebben we diverse hulpstukken in onze webshop. Alle kasten shop je online.


De beste keuze tegen lage prijzen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Na het snijden met de glassnijder aan de achterzijde van de spiegel op de snijrand tikken en dan in een keer breken.

Onze jarenlange ervaring, uitmuntende service en vakkundige installatie is een constante waarde geworden, waar onze zakelijke en particuliere klanten op vertrouwen en bouwen. Mijn eerste baan had ik ook eem spiegel laten snijden door een glaszetter. Andersom dus van de bovenstaande verhalen.


Heb kan dus aan beider zijdes,. Grote spiegel als spiegelwand is mogelijk. Vele toepassingen, zoals als badkamerspiegel, spiegel met verlichting. Een spiegel op maat bestellen bij GlasGigant.


De levertijd bedraagt werkdag. Facet geslepen spiegels hebben een levertijd van circa twee weken. Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde glaszetters uit uw regio!


Via Casius ontving ik snel vrijblijvende offertes voor spiegel op maat laten snijden van glaszetters in Harmelen om te weten wat het mij gaat kosten! De Online Glasgroothandel. Zelf (oude) spiegels snijden - klusidee.


Glas bestellen bij DubbelGLAS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts