donderdag 11 januari 2018

Industriele interieurstijl

Industriele interieurstijl

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Ben je ook helemaal gek van een industrieel interieur en mogen leidingen en ruwbouw materialen gezien worden? Deze tips voor een industriële inrichting mag je niet. Bekijk meer ideeën over Industriële woonkamers, Industrieel en Interieur.


Industriele kleuren Zwart-, wit- en grijstinten en legergroen met felgekleurde accenten. Zoals je weet hebben we reeds verschillende interieurstijlen besproken op onze blog. Vorige zomer hadden we het over Scandinavisch interieurdesign en enkele maanden geleden namen we het landelijk wonen onder de loep.


Vandaag nemen we een kijkje naar de industriële interieurstijl. Deze stedelijke interieurstijl is ontstaan vanuit de lofts in de grotere steden. Zij pikken de signalen op uit de drukke omgeving en geven hier op geheel eigen wijze een twist aan. De Urban Modern interieurstijl is een mix van verschillende, en soms tegengestelde interieurstijlen.


Industriele interieurstijl

De kleuren grijs, zwart en houttinten hebben namelijk in een industriële interieurstijl de overhand! Een industrieel interieur: tips voor nieuwe raamdecoratie. Je zal het misschien niet zo snel verwachten, maar raamdecoratie heeft een ontzettend groot aandeel binnen deze interieurstijl.


Ben jij fan van de industriële woonstijl? Dan geven we je volop inspiratie en ideeën om aan de slag te gaan met je eigen huis en deze trendy interieurstijl toe te voegen. Meubels bij een industriële woonstijl. De meubels die passen bij deze woonstijl zijn vaak van hout in combinatie met staal of metaal. In welke van deze woonstijlen voel jij je thuis?


Er zijn verschillende woonstijlen. Voor deze woonstijlen vind je bij vtwonen heel veel inspiratie. De landelijke interieurstijl is ook een populaire stijl die bij veel mensen geliefd is. Het geeft een warme en knusse sfeer aan het huis, het voelt prettig aan en het valt goed te combineren met neutrale kleuren en natuurlijke materialen.


Weet jij eigenlijk wat jouw woonstijl is? Hou je van strakke meubelen of gaat jouw hart sneller kloppen van een versleten, vintage kastje dat je op zolder bij je oma hebt gevonden? Om je een handje te helpen, gaan wij in deze reeks verschillende interieurstijlen voor jou op een rij zetten. En dit keer is dat de industriële woonstijl. Ook de collectie die u in onze showroom vindt, bestaat voornamelijk uit deze materialen.


Houdt u meer van een mix van stijlen? Dan kunt u uiteraard ook kiezen voor een of twee meubelstukken en een combinatie maken met een andere interieurstijl. Klik op één van de foto’s om de hele collectie te bekijken.


De laatste jaren zijn er steeds meer liefhebbers voor de industriële interieurstijl. De interieurtrend is geïnspireerd door oude fabrieken, pakhuizen, garages en loft woningen, en wordt nu dus toegepast in ‘normale’ woonhuizen en appartementen. Iedereen is anders en ook niet iedereen vindt iedere interieurstijl mooi.


Daarnaast kan het lastig zijn om de stijl te vinden die jij en je partner allebei mooi vinden. Kijk eens naar de verschillende stijlen voor de woonkamer hieronder. Landelijke interieurstijl.


In deze woonstijl staat de grote woonkeuken of leefkeuken centraal. Kenmerkende kleuren voor deze interieurstijl zijn aardetinten, rustige kleuren en veel gebruik van houten materialen. Vind je industriële meubels mooi, maar hoef je er niet je hele huis mee vol te hebben? Wees creatief en probeer verschillende interieurstijlen met elkaar te combineren! Daarom heb ik deze lijst samengesteld met de populairste interieurstijlen van het moment.


Industriele interieurstijl

Uiteraard zijn er buiten deze populaire stijlen, nog veel meer interieurstijlen en moet iedereen zijn huis inrichten zoals je zelf wil. Bij het industriële interieur ligt de focus op metaal, robuuste houten elementen en vaak een. Welke interieurstijlen zijn er allemaal?


Je kunt kiezen uit verschillende interieurstijlen. Ben je op zoek naar een warm en sfeervol interieur met nostalgische details? Dan is een landelijke interieurstijl wellicht iets voor jou. Door te kiezen voor een bepaalde woonstijl, heb je een richtlijn om aan vast te houden bij het inrichten van je interieur.


Denk bij elke aankoop voor thuis na of het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts