woensdag 17 januari 2018

Copper cruise epifanes

Copper cruise epifanes

Bezoek diverse bestemmingen met een comfortabele cruise van KRAS. De wereld rond terwijl je maar één keer je koffer hoeft uit te pakken. Bekijk de Goedkoopste Cruise Deals. Profiteer nú van de Lage Prijzen!


Ontvang Deals die JIJ wil in je mailbox. Epifanes Copper Cruise is een effectief werkende koper- en biocide houdende high performance antifouling. Onder de merknamen Epifanes en Werdol is er een specifiek op de Europese Binnenvaart toegespitst assortiment primers, aflakken en coatings.


Epifanes Seapower is een klein, maar zeer effectief assortiment onderhouds- producten voor het snel, veilig en eenvoudig reinigen van boten en schepen. Dit benadeelt de vaareigenschappen, en gaat ten koste van de snelheid en hierdoor verbruikt u meer brandstof. Epifanes heeft als antifouling de koperhoudende Copper Cruise , een zelfslijpende antifouling, ook leverbaar in heldere kleuren. Geschikt voor zoet en zout water. Boek nu, betaal later, gratis annuleren.


Budget tot luxe, hotels en huizen. Geadviseerd aantal lagen: - lagen. De nieuwe formulering geeft een bewezen verbetering in aangroeiwering in vergelijk met voorgaande conventionele koperhoudende antifoulings. NIET GESCHIKT VOOR ALUMINIUM SCHEPEN.


Een koper- en biocidehoudende high performance antifouling gebruik makend van de nieuwste koper release technologie voor optimale koperafgifte. Traag polijstend en met een hard schrobbaar oppervlak. Voordat u met de Copper Cruise aan de slag gaat, moet u eerst een primer en een osmose beschermingslaag aanbrengen. Dit doet u met Epifanes Epoxy HB Coat osmose bescherming.


Copper cruise epifanes

Lees voor het gebruik eerst het etiket en de productinformatie! Niet gevonden wat u zoekt? Welke lengte heeft u nodig? U heeft stuks nodig voor euro. De hoogwaardige keuze voor jachten.


En op zoek naar een van de andere producten of specifieke kleuren? Die kunnen we natuurlijk voor je mengen. Epifanes copper cruise high performance antifouling donkerblauw 750ml. Zorgt voor een langdurige aangroeiwering. Effectief voor gebruik op zoet- en zoutwater vaargebieden.


Copper cruise epifanes

Hard schrobbaar oppervlak. Met een toegestaan maximaal kopergehalte van 12. Nederlandse markt de meest effectieve antifouling voor zowel zeil- als (snelle) motorvaart. De Copper - Cruise maakt gebruik van de nieuwste koper release technologie voor optimale koperafgifte. Het is traag polijstend en heeft een hard schrobbaar oppervlak.


Een effectief werkende koper- en biocide houdende high performance antifouling met de nieuwste koper. Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Voor 16:besteld de volgende werkdag in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts