vrijdag 26 januari 2018

Deursticker colportage

Deursticker colportage

Duurzame stickers voor op de muur? Ontwerp uw eigen tekst sticker. U ziet direct het resultaat. Populaire NEE GEEN COLPORTAGE sticker nu ook gezeefdrukt achter mm glashelder acrylaat verkrijgbaar.


Dit is de ultieme sticker om de opdringerige met vlotte babbel uitgeruste verkopers met hun vingers van je bel af te houden. In bijna alle gevallen zit je niet op deze manier van verkoop aan je deur te wachten. Nee Nee sticker of Nee Ja Sticker tegen brievenbus reclame.


GRATIS: Nee, geen collectes, verkopers of geloofsovertuigers sticker. Al vanaf €jarenlang effectief tegen verkopers. Het is één van de grootste ergernissen van Nederland.


Folders, cataloges en andere huis aan huis bladen worden zonder pardon door de brievenbus geschoven. Collectanten, verkopers en geloofsovertuigers staan altijd rond etenstijd voor u deur en willen alleen maar uw geld. Op deze website vindt u informatie over de originele Niet-Aan-De- Deur Sticker (ook wel Bel Niet Aan Sticker genoemd), tegen ongewenste colportage (en eventueel collectes) aan de deur. Wij hopen dat ook u meedoet met deze gedragscode voor het deurbel beleid en een sticker aanschaft.


Dan heeft u, net als wij, geen last meer van ongewenst aanbellen. Colportage -afpoeieren Zelf heb ik de volgende strategie ontwikkeld: 1)ik groet eerst vriendelijk 2)dan vraag ik op papier (heb ik altijd klaarliggen) de naam, het adres en het telefoonnummer 3)vervolgens vraag ik het identiteitsbewijs, de handtekening en het bankrekeningnummer 4)daarna vraag ik naar de vergunningenkaart van de gemeente 5. Er kwam een Jehova getuige langs en het gesprek werd enrom verkort door verwijzing naar de sticker. De bel hangt niet naast de brievenbus, dus de meneer excuseerde zich. Nette meneer, maar geen behoefte aan ge-evangeliseer. Colporteurs Negeren Anti- Colportage Sticker Wat kan men doen, en wat is de consequentie, als gas en stroom colporteurs ondanks Geen.


Alle deur stickers zijn van hoge kwaliteit en worden full-colour geprint op duurzaam materiaal. Onze deurstickers hebben een lange levensduur. Deursticker aavragen ik zag dat er een sticker was met de tekst dat je tegen verkopers aan de deur bent. Is deze bij U te bestellen. Hier kunt u de Nee Sticker bestellen.


Hier vind je de oplossing tegen verkopers die aan de deurbel hangen. Geen gezeur meer aan de deur. Verkopers niet welkom, collectanten geen bezwaar. Opvallende rood met witte anti colportage sticker weert gegarandeerd vervelende verkopers aan de deur. Tegen colportage aan de deur.


Deursticker colportage

Nee nee sticker brievenbus collectie. Als je zelf het initiatief neemt dan valt de verkoop niet onder colportage. Dus bijvoorbeeld een verkoper opbellen en thuis uitnodigen.


Een krantenabonnement verkopen op straat valt er ook niet onder. Telefonische verkoop is ook geen colportage , het valt onder onder koop op afstand. Bestel hier een Essent deursticker Wilt u geen ongewenste verkopers meer aan de deur hebben? Met de Essent deursticker laat u deur-tot-deur verkopers weten dat u goed zit bij Essent. Vul hieronder uw gegevens in, dan sturen wij de deursticker zo snel mogelijk op.


Met deze geen collectes sticker ontvangt u geen collectes meer aan de voordeur. NEE Géén verkopers of geloofsovertuigers JA collecteren geen bezwaar. Reclamefolders zorgen voor onnodig afval.


Helaas horen we tegenwoordig vaker dat criminelen en oplichters zichzelf uitstekend vermommen als collectant voor colportage of verkoper met alle ongewenste gevolgen van dien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts