maandag 29 januari 2018

Umbra buddy

Umbra buddy

Acaza, thuis in muurdecoratie. Fotolijsten, behang, verf en meer! Heeft u een vraag over een van onze producten? Kies uit producten vanaf € 150. Voor 23:uur bestel dinsdag in huis.


Umbra buddy

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Deze leuke thee-ei is ontworpen voor elke beker. Gewoon rusten in het water, je theeblaadjes laten weken, zelfs terwijl je nipt. Umbra Buddy Ramenwisser - wit. Ze dragen graag je jas, tas of sjaal.


De drie kapstokhaken zijn gemaakt van kunststof en kunnen elk ongeveer kilo dragen. Deze sterke mannetjes staan superleuk in de hal en zorgen voor een speelse look. What you see is what you get en wat je krijgt is gewoon goed.


Goed te bevestigen en licht van gewicht. Kunststof keukenrolhouder. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Buddy Hooks are a playful, yet modern set of hooks, constructed of durable molded polypropylene. The hooks are a functional and space-saving alternative to a traditional coat rack. Ze zijn er niet alleen erg functioneel, maar zijn ook erg decoratief. Bent u op zoek naar een bijzondere kapstokhaak voor in de badkamer, woonkamer of op kantoor?


De Buddy poppetjes bevestig je met schroeven aan de muur. Hang de haak met de twee mannetjes over je deur en je kunt je kleding, jas, tas enzovoort aan de voeten van de mannetjes hangen. Ook zonder iets er aan opgehangen ziet het er al gezellig uit.


De buddy ’s zitten aan een stevige rail die je gemakkelijk over je deur hangt. Decoratief, ruimtebesparend en een leuke toevoeging aan je hal. De kunststof kapstok hang je gemakkelijk over een deur. Een mooi merk met nog mooiere producten!


Gratis verzending vanaf €50! Add a pinch of whimsy to your table with the Buddy Napkin Holder. The Buddy Napkin Holder is a modern, youthful take on the traditional product. Available in fashion forward colors to brighten up any.


De schaakstukken zijn gemaakt van zink en hebben dan ook een stijlvol design. Buddy is de beste vriend van je keukenrol, de metalen houder biedt ruimte aan kleine en grote rollen en door de siliconen Buddy heb je genoeg weerstand om met hand de keukenrol af te scheuren. Deze Buddy houdt de keukenrol wel even voor je vast! U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze showroom te Bleskensgraaf, centraal gelegen in de Alblasserwaard.


Umbra buddy

De superleuke Buddy wandkapstok. Extra opbergruimte in huis maken hoeft niet saai te zijn. De klok springt namelijk direct in het oog dankzij zijn speelse en geinige uiterlijk.


Verras je bezoekers en fleur je tafel op. Meer design accessoires in onze online shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts