maandag 22 januari 2018

Messing gordijnroede

Kies uit producten vanaf € 100. Nieuw: gordijnroedes in de kleur Messing Glans, Messing Mat, Messing Antiek, Oud Messing. Voor uw klassieke interieur hebben we gordijn roedes met een eindknop van handgeslepen kristalglas.


Ook railroedes zijn er volop in de trendy kleur Messing ! Gordijnroede Cordoba is onze budget roede.

Klassieke Messing gordijnroede met Sondrio eindknop en gordijnringen messing. Kies zelf de afleverdag bij RoedesOnline. Interstil gordijnroede mm messing. De steunen zijn zowel voor plafondmontage als voor wandmontage te gebruiken. Alle gordijnrails en roedes worden uit één stuk geleverd!


Tip: Lees onze handige meetinstructie gordijnrails en roedes voor. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Houten gordijnroede 330cm met messing accenten.

Houten roede van licht eiken 330cm ringen van messing , eindknoppen, steunen, embrasse steunen, ophalen in. Op zoek naar een zacht goudkleurige roede maar met een moderne uitstraling? Dan is messing gepolijst in combinatie met strakke einddoppen misschien een optie voor u. Wilt u juist een warme uitstraling? Dan bieden wij mooie messing gepolijste gordijnroeden in combinatie met bijvoorbeeld de eindknop Joyce.


Wij zijn een online winkel op het gebied van gordijnroeden en accessoires. Uw gordijnen komen nog meer tot hun recht als zij hangen aan luxe gordijnroeden. Wij hebben een exclusieve collectie gordijnroeden in voorraa waarbij verschillende eindknoppen en roeden gecombineerd kunnen worden. Voor de roedes in Messing en roedes in de kleur Brons is een eigen pagina beschikbaar. Makkelijk de juiste gordijnroe kiezen bij de gordijnen.


Een eerbetoon aan de waarden. Of het nu klassiek, elegant of speels is: onze messing garnituren ontpoppen zich als boven de tijd verheven producten. Het toepassen van een gordijnroede kan meerdere redenen hebben. Stel dat u geen gewone rail kunt plaatsen aan het plafon dan is een gordijnroede aan de muur een mooi alternatief. Ook geeft een gordijnroede een leuke landelijke uitstraling mee aan uw gordijnen.


Diameter van de roede is mm.

Groot assortiment Goede service Hoge kwaliteit Eerlijke prijzen. Bekijk ons aanbod op de website! Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen. Misschien wil je een statement maken met een RVS gordijnroede , zwart staal of eentje van hout.


Je vindt bij Praxis gordijnroedes of gordijnrails ook in de traditioneel zwart en wit. Maatvoering: Maximale lengte meter, diameter mm. Materiaal: Staal messing overtrokken.


Let op, prijs is per meter. Geef het juiste aantal aan bij bestellen. Bij meerdere lengtes, graag aangeven wat de maten moeten zijn in het opmerkingenveld. En uit weven gaas gordijnroede messing. En of gordijnroede messing pe , polymelkzuur of pvc is.


Deze gordijnroede met een prachtige strakke look geeft je gordijnen extra flair. De set beschikt over een dubbele rails. De verpakking bevat: - buis metaal (diameter 19mm) stuks- ringen met knijpers (bij lengte 160cm-stuks, 200cm-stuks)- dragers, met een afstand van de muur tot roede van ca. Eenvoudig online bestellen. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan.


Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Bij Kwantum hebben we ruim de keuze. Door de grote keuze aan verschillende materialen vindt u voor elke decoratievorm de passende stang – individueel voor uw omstandigheden ter plekke op maat geconfectioneerd.


Edelstaal voor puristen, edel messing voor tijdloze elegantie, ijzer voor liefhebbers van de landhuisstijl, natuurlijk hout of Spankabel voor filigrane geraffineerdheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts