maandag 15 januari 2018

Blomus menoto

Blomus menoto

Acaza, voor mooie designs. Gratis verzending vanaf €50! Heeft u een vraag over een van onze producten? De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Persoonlijke klantenservice.


Fantastische aanbiedingen. Bekijk de huidige kleuren en series en maak jouw mixmatch! In onze winkel zijn alle artikelen te zien. En het leuke is… alles is op voorraad! U kunt thuis dus meteen aan de slag en heeft dezelfde dag nog uw huis voorzien van een mooie, nieuwe look.


Leuke handdoekstangen dressboys en staande handdoekhouder in rvs geborsteld en glanzend rvs online bestellen bij de BLOMUS. Badkameraccessoires MENOTO HanddoekrekArtikelnr. Losse vervangingsborstel verkrijgbaar. Blomus Areo, Blomus Nexio en Blomus Sono. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Bespaar tot wel via kiesproduct. De Menoto serie uit de BLOMUS badkamerlijn. Gepolijst RVS (glans) met een glazen planchet. Denk hierbij aan producten zoals toiletrolhouders en handdoekrekken.


Deze butler reikt je zowel wc papier als een wc borstel aan. Doordat hij van RVS materiaal en polystone gemaakt is, is hij perfect voor in de badkamer. Met zowel ruimte voor een wc-borstel als een wc-rolhouder heeft deze toiletbutler een hoge mate van gebruiksgemak.


Blomus menoto

De voet is gemaakt van stevig zwart polystone wat samen met de hoogglans afgewerkte roestvrijstalen uitstraling zorgt voor een stijlvol design. Deze kan zowel vrij in de ruimte worden geplaatst of langs een muur. Kies dan de Menoto van blomus. Het rek is vervaardigd uit RVS, polystone en kunststof.


Hij beschikt over twee stangen, waarvan de één wat hoger is dan de andere. De standaard is gemaakt van kunststof en roestvrijstaal. Ideaal voor in de badkamer! Afmeting 15x13cm, hoogte 5cm. Geborsteld RVS met kunststof binnenzijde en deksel.


Blomus menoto

Dit seizoen viert de kwaliteit en schoonheid van innovatieve ontwerpen, en voegt zachte en uitgebalanceerde kleuren, gewaagde vormen en gloednieuwe materialen toe aan je huis. Bent u het ook zat dat er natte handdoeken in de wasmand terecht komen? Order online our Toiletpapierhouder MENOTO.


Towel Rail Double - Inches - Menoto $ 114. De houder is gemaakt van hoogwaardig RVS en hij staat prachtig in een toilet of badkamer met moderne stijl. Een unieke aanvulling op het kleinste kamertje van het huis! De haak is gemaakt van roestvrij staal en heeft een glanzende afwerking.


De haak kan door middel van zelfklevend materiaal eenvoudig aan de muur worden bevestigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts