maandag 15 januari 2018

Raam plastic folie

Bekijk de voordelen van Raamfolie! Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals. Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bestel bij dé Raamfolie Specialist! Zoek filter ‘Transparantie’ en klik het hokje met ‘Niet transparant’ aan. Je komt dan uit bij plakfolie waarmee je je raam helemaal dicht plakt.


Het aanbrengen van folie op je raam kan op twee manieren. Dit folie houdt de winterse kou buiten en isoleert het huis op een vrij goedkope manier! Veel goedkoper dan het aanschaffen van dubbelglas.


Anti breuk en anti diefstal folie.

Tot slot verkopen we nog een soort folie dat ervoor zorgt dat inbrekers minder snel je raam kunnen breken. Een slag in het raam met een scherp voorwerp zal breuk opleveren. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Vandaag besteld = morgen in huis. Wil je originele raamfolie?


Koop verschillende soorten folie en maak hiervan een collage op het raam. Breng voor variatie de raamfolie in banen aan op het raam. Ook zijn vierkanten een leuke variant. In dit geval eerst de banen of vierkanten op maat knippen.


Goedkoopste van Nederland! Je hebt dus geen lijm nodig en je kunt de folie dus verwijderen zonder de ruit te beschadigen. Maak voordat je de folie aanbrengt het raam goed schoon, knip of snijd de folie op maat, maak het raam vochtig met bijvoorbeeld een plantenspuit en breng de folie aan, veeg eventuele luchtbelletjes weg met een doek en klaar!


Dit maakt het aanbrengen nog gemakkelijker. Je kunt de statische raamfolie namelijk zo vaak van het raam trekken als je wil tot deze helemaal goed zit. En de statische raamfolie verwijderd je na jaren in een handomdraai.


Plak de folie op een raam , kast, spiegel, deur of keukenkastje: raamfolie kan in principe overal op aangebracht worden.

Er bestaat geen beter alternatief dan raamfolie om zoveel mogelijk licht door te laten, terwijl niemand je woning zomaar kan binnenkijken. Zonwerende folie houdt UV-stralen buiten en creëert binnen een helder, diffuus licht. Zo geniet je van lichtinval zonder directe zonnestralen.


Outletverkoop van doorzichtig zeil. De duurzaamste uitvoering, glashelder en u. Diverse diktes, breedtes en uitvoeringen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Binnen ons assortiment van warmtewerende raamfolies onderscheiden we interieur en exterieur zonwerende folie.


De exterieur folie wordt aan de buitenkant van het raam geplakt en onderscheidt zich van de interieur raamfolie door een hogere kwaliteit. Deze folie kan dan ook het beste gebruikt worden als isolerende raamfolie. Vind de beste selectie raam plastic folie fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit raam plastic folie voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Folie die je op het raam plakt: bijna net zo duur als nieuwe ruiten.


De folie wordt door professionals (zonweringspecialist of aannemer) op de binnenkant van het raam aangebracht. Een ruime keuze in plakplastic. Deze waardevolle tips - die in geen enkele andere kleefhandleiding staan - maken het werk gemakkelijker en zorgen voor een geslaagd resultaat.


Als bijzondere, gratis service bieden wij vensterfolies op maat aan, zodat u de folie niet meer hoeft bij te snijden en u zich kunt concentreren op het kleven. Raamfolie en raamplastic zijn niet alleen handig tegen (ongewenste) inkijk in je woonkamer of keuken, maar ook erg decoratief. Plakfolie op je raapraktisch én decoratief. Zo vind je bij Kwantum raamdecoratie in verschillende motiefjes en kleuren. Van bloemetjesmotiefjes tot blokjesmotiefjes.


Heb jij je keuze al gemaakt? Hoe krijg ik plakfolie van mijn raam af? Mijn moeder heeft een raam waar al een jaar of plakfolie op zit. Nu wil ze dat eraf hebben want het wordt lelijk. We hebben al een poging gedaan maar het is erg lastig om dit weg te halen.


Proberen het nu met wasbenzine en stickerverwijderaar en een dun spateltje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts