dinsdag 9 januari 2018

Verticale plantenwand

Overstappen kan alleen vandaag nog! De verticale tuin staat op dit moment erg in de belangstelling om diverse redenen. Veel groenbeleving op een kleine oppervlakte is een groot voordeel van een verticale tuin. Met name voor mensen die in een stad wonen, op een flat of in een woning zonder tuin, kan een verticale tuin een mooie oplossing zijn.


Je kunt ook de modulaire verticale tuin systemen gebruiken van Karoo en Mini Garden waar je meerdere planten in de verticale plantenbakken kunt plaatsen.

De modules van deze merken zijn naadloos aan elkaar te koppelen zodat je een kleine of grote plantenwand kunt maken hoe jij het wilt hebben. Met deze merken kun je zelf een plantenwand binnen. Met een plantenwand brengt u het gezonde buitengevoel naar binnen en upgrade op die manier uw kantoor, restaurant of hotel. Door planten verticaal toe te passen in een plantenwand kunt u grote hoeveelheden planten op de werkvloer kwijt zonder dat u kostbaar (kantoor)vloeroppervlak verliest.


Onze groene wanden zijn leverbaar met verschillende kwalitatief hoogwaardige ingebouwde watergeefsystemen. Bruikbaar voor verschillende plantensoorten, die gemakkelijk verwisselbaar zijn. Onze plantenwand systemen voor binnen zijn overal toepasbaar en in elke gewenste afmeting te verkrijgen.


Onze industriële panelen zijn als een canvas om je creativiteit op los te laten.

Jij bepaalt zelf welke planten je gebruikt en waar je ze ophangt. Kijk vooral eens op onze Pinterest-pagina voor de vele mogelijkheden die onze verticale tuinen bieden. Het ophangen van onze verticale tuinen is allesbehalve ingewikkeld.


De doe het zelf plantenwand. Eenvoudig te stapelen plantenwand modules om zelf een plantenwand , green wall of verticale moestuin te ontwerpen en installeren. Geschikt vloer- en wandmontage, zowel binnen en buiten. Vaak is er weinig grondoppervlakte en kun je het beste de hoogte in werken. Plantenwand Pro - Complete module.


Deze modules kunt u niet zonder meer in de webshop bestellen. Vervolgens stort je deze bak vol met aarde, en het planten kan beginnen! Kant en klaar kopen kan natuurlijk ook, een voorbeeld daarvan is de verticale tuin van Dutch Impressive Green.


Wanneer je een verticale tuin in bijvoorbeeld een pallet maakt, kun je deze ook eerst horizontaal laten liggen voor een paar weken voordat je hem verticaal tegen de muur zet of ophangt. Stap 7: Wel of geen irrigatie? Misschien beschik je niet over een grote tuin, wil je gewoon graag binnen wat mooie planten neerzetten of wil je je terras of schutting opsieren: in veel gevallen is een verticale tuin een goede oplossing.


Met een verticale tuin bespaar je ruimte en bovendien vraagt het iets van jouw creativiteit. De plantenwand voorziet de omgeving van zuurstof, filtert de lucht en verhoogt de luchtvochtigheid voor een beter werkklimaat.

De plantenwand is een verticale binnentuin die een krachtig effect heeft op zijn omgeving, die zowel in formaat als vorm kan worden aangepast. Een plantenwand is een groene wand die bestaat uit echte planten. In de plantenwand verwerken wij planten voornamelijk die groeien op basis van hydrocultuur (enkel water en vloeibare voeding). Een verticale tuin is een groene wand of gevel met beplanting. Een verticale tuin of plantenwand stijgt in populariteit in Nederland.


Veel mensen kiezen voor de duurzame, groene verfraaiing van hun gevel. Verticale tuin, de groene plantenwand. Het is een lust voor het oog in (kantoor)tuinen en winkelgevels. Groen in uw omgeving maakt gezonder en gelukkiger.


Een groene omgeving draagt voor een belangrijk gedeelte bij aan de kwaliteit van leven. Moeten uw bezoekers soms even wachten? Door de verticale toepassing van planten, heeft u weinig vloeroppervlakte nodig om veel indruk te kunnen maken.


Duurzame verticale tuin voor binnen en buiten In een klein en intensief bewoond land als Nederlan waar groen veelal plaats moest maken voor beton, brengt een verticale tuin uitkomst. Bij een verticale tuin zijn planten verticaal de hoogte in geplant. Hierdoor is een verticale tuin ruimtebesparend en dé oplossing voor bijvoorbeeld kleinere tuinen en balkons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts