dinsdag 16 januari 2018

Spiegelbol met motor

Spiegelbol met motor

Bestel je spegielbol met de laagsteprijsgarantie op MaxiAxi. Op werkdagen vóór 22:bestel morgen in huis. Avondbezorging is mogelijk. De beste keuze tegen lage prijzen! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Met een spiegelbol krijg je het beste resultaat als je vanaf minimaal drie kanten sterke spots op de spiegelbol richt. Wij verkopen een aantal spot sets die uitstekend met een spiegelbol te combineren zijn.


Het retro disco effect creëer je het beste door een spot met een kleurenwiel te kiezen. Showtec motor voor spiegelbol tot cm. Sfeer en een goede spiegelbol gaan hand in hand.


Eigenlijk is een spiegelbol in elke discotheek onmisbaar! Deze spiegelbol motor is voor een spiegelbol met een maximale diameter van cm. Koop altijd een spiegelbol motor met voldoende draagvermogen. Wil je een spiegelbol van kg ophangen, dan heb je een spiegelbol motor nodig met minimaal draagvermogen van kg.


Met deze informatie kunnen we u onder meer gepersonaliseerde advertenties laten zien. De Beamz 30cm spiegelbolset met motor bestaat uit een tijdloze spiegelbol van 30cm geleverd inclusief motor met 1. Levering inclusief montagemateriaal. De set bestaat uit een 30cm (12) spiegelbol , een elektrische motor met aansluitkabel en een ketting om de twee aan elkaar te bevestigen. Simpelweg combineren met een. De motor draait de Discobal met circa vier omwentelingen per minuut rond.


Al het licht dat op de discobal valt wordt zodoende sfeervol weerkaatst op de wanden. Nieuw Ophalen of Verzenden. Creëer een leuk effect met meerdere spiegelbollen in combinatie met enkele par spots en een laser. Met deze spiegelbolset voeg je eenvoudig gezelligheid toe aan je kamer of feest.


In menige discotheek en op menig feestje zorgt hij al sinds en jaar en dag voor een fraaie lichtshow. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor iedereen een voordeel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bij een feestje hoort muziek en licht, en een spiegelbol kan dat licht weer verspreiden over de vloer.


Voorzien van echte glazen spiegeltjes. Uitvoering: wisselen soms wordt deze geleverd zonder stekker, soms met een Nederlandse en soms met een Engelse stekker. Het ingebouwde licht wordt weerkaatst en projecteert zo glittereffecten. Vervolgens wordt met een spot een bundel licht op de bol gericht.


Spiegelbol LED Met Motor En Licht. Dit licht reflecteert op de vele spiegeltjes en dit zorgt ervoor dat er door de hele ruimte bewegende lichtvlekjes te zien zijn. De discobal is een ware klassieker onder de lichteffecten.


Spiegelbol met motor

Alleen is deze net even anders. De Beamz 20cm spiegelbol set met motor bestaat uit een tijdloze discobal van 20cm geleverd inclusief motor met 1. Dankzij de dubbele ophangbevestiging is hij gelijk dubbel zo veilig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts