vrijdag 14 februari 2020

Stickers bootnaam

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Bootnaam Sticker , set van bootnamen. Geheel op maat voor jou gemaakt.


Inclusief naam thuishaven (1x)(Deze krijg je er, tot 40cm lengte, geheel gratis bij, voer je hier niets in, dan wordt deze ook niet uitgeleverd). Afmeting: De gekozen afmeting is de lengte van de sticker.

De hoogte van de sticker is dus naar verhouding. Ontwerp uw eigen bootnaam sticker. Deze boot naamstickers zijn (zee)water bestendig! Vul uw gewenste bootnaam in en kies een lettertype en maat. U krijgt direct te zien hoe de door u gemaakte sticker eruit komt te zien.


Ook ziet u meteen de bijbehorende maat. U kunt het helemaal zelf ontwerpen.

De maten zijn de buitenmaten van het complete ontwerp. Wij leveren ze in alle kleuren, vormen en maten. Klik en kies hier voor uw plaklettters bootnamen bootstickers en bestel ze snel, gratis verzonden, goedkoop en gemakkelijk. U ontvangt uw ontwerp per e-mail en dan.


Stickermaster gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij stickermaster. Maak hier eenvoudig en goedkoop je eigen bootnaam stickers. Vul de bootnaam van je boot in, kies de gewenste kleur, het formaat en het lettertype.


Vervolgens produceren wij de bootstickers geheel naar wens. De bootstickers aanbrengen is eenvoudig en kan in één geheel. Plakletters Boot Veel booteigenaren zijn al klant bij ons.


Elke boot heeft zijn eigen registratie nummer en vaak ook een naam, en heel veel van die namen zijn bij ons besteld. Veel mensen noemen dit bootnaam letters. Onze bootnaam letters zijn kleurvast, in veel kleuren beschikbaar (zilver plakletters zijn veruit favoriet!) en oersterk.


Met de ontwerptool voor plakletters van Kramer Stickers maak je snel je bootnaam en thuishaven! De plakletters zijn in vorm uitgesneden stickers zonder een witte of transparante stickerrand. De losse plakletters zijn voorzien van applicatietape zodat je een hele tekstregel in één handeling op de boot plakt.

Bestel online je PLAKLETTERS, BELETTERING, BOOT REGISTRATIE STICKERS of RECLAMEBORDEN. Gemakkelijk via iDeal of nmalige machtiging en 48-UUR-Service. Zie direct hoe de boot naam sticker eruit komt te zien. Geweldige kwaliteit en speciaal op maat gemaakt. Wij maken uw bootnaam op verzoek en ze ook af te halen in Zwolle.


U krijgt per mail het ontwerp te zien hoe de door u gemaakte sticker eruit komt te zien. Wave bootnaam sticker (set van stickers ) Formaat per sticker : cm. Set van twee stickers met bootnaam. Vorige Artikel van Volgende.


Je bootnaam in mooie letters geschreven. Extra mooi is: als je de tekst in verschillende kleuren een beetje verschoven over elkaar plakt. Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm.


Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil.


De stickers zijn van hoge kwaliteit en gaan vele jaren mee in weer, wind en water. Dat is uiteraard mogelijk. Voor rubberen boten hebben wij speciale stickers die beter hechten aangezien dit een wat meer flexibel materiaal is. Als u plakletters op uw boot wilt, dan kunt u deze gewoon via de bestelpagina maken.


Hoe levert u de bestanden van een eigen ontwerp bootstickers aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts