vrijdag 28 februari 2020

Verkoopstylist

Femke van der Mee is gecertificeerd verkoopstyliste met jaar ervaring als makelaar. Femke kijkt door de ogen van de koper naar een huis. In een korte tijd en met een klein budget wordt de woning optimaal gepresenteerd. Een verkoopstylist gaat juist aan de slag om de hand van de eigenaar uit het huis te laten verdwijnen. Een onpersoonlijk, maar optimaal ingericht huis, waar kijkers goed kunnen zien welke mogelijkheden de woning voor hen te bieden heeft.


Iedereen mag zich verkoopstylist noemen.

Gecertificeerd verkoopstylist. Vind snel een interieurstylist voor interieuradvies of verkoopstyling in je regio. House of KIKI is marktleider in Nederland en erkend door de NVM. Mail of bel de interieurstylist voor een gratis oriëntatiegesprek. Klik op een van de onderstaande provincies, of selecteer de door u gewenste provincie uit het menu rechts van het kaartje.


Heb jij gevoel voor mode, mensen en organiseren? Wil je werken in de fashion met de leukste merken en het gezelligste team van Alphen aan den Rijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.


We komen graag een keer langs om de mogelijkheden door te nemen.

Ben jij opzoek naar een super leuke job in de mode? Vind jij Nikkie, G-star, Denham, ScotchSoda, Alix helemaal te gek? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Moving-In is uw partner op het gebied van verkoopstyling en interieurstyling.


Uw woning wordt zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd! Wie een koper zoekt voor zijn huis, doet er goed aan even met een kritisch oog naar het eigen interieur te kijken. Home2s helpt u graag het verschil te maken.


Of een verkoopstylist in te huren. Zoals Hèlen Roozendaal uit Heemstede. Die dit keer voor eigen rekening kon werken, want ze wil voor €miljoen af van haar Heemsteedse villa. Het Huizenatelier schrijft geen rapporten maar gaat zelf aan de slag en neemt u hiermee veel werk uit handen, ook schilder- en kluswerkzaamheden kunnen voor u worden. Tijdens een (kosteloos en vrijblijvend) intakegesprek bekijken wij de te verkopen woning en bepalen wat mogelijk de beste aanpak is voor de woning.


De meeste mensen richten hun huis met veel smaak, gevoel en passie in. Dát wil je toch graag horen! Hoe verkoop je succesvol je huis? Het is vaak lastig met een objectieve blik naar uw eigen huis te kijken.


Ik kan ervoor zorgen dat uw huis voor de verkoop zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd voor een zo breed mogelijke doelgroep. Als verkoopstylist ben ik hiervoor opgeleid. Hierdoor zult u uw huis sneller en tegen een betere prijs verkopen.

Inrichting voor verhuur aan expats. Waardeverhogend interieuradvies. Verkoopstyling in Amsterdam en in het Gooi en omstreken. Ik deel mijn passie voor wonen graag met u. STIJLvoorTHUIS werkt voor particulieren, makelaars, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en bedrijven in alle provincies van het land.


De prijzen op de site zijn inclusief btw. Jaren geleden, tijdens een uitzending van de TV-makelaar, zag ik een item over verkoopstyling dat toen net in opkomst was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts