vrijdag 21 februari 2020

Servies merken

Uur Besteld = Morgen In Huis! Ontdek ons unieke assortiment serviezen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Met de veelzijde serviescollectie maak je van ieder ontbijt, lunch of diner een bijzonder moment.


Bij de Bijenkorf vind je luxe servies van merken als VT Wonen, Laura Ashley en Riverdale.

Het servies Edme is een klassieker en in vele Nederlandse huishoudens te vinden. Jasper Conran ontwierp voor het Engelse merk een prachtig modern servies , waar inmiddels vele decoren en uitvoering in verkrijgbaar zijn. Hier onder enkele beschreven. CosyTrendy heeft veel verschillende soorten lijnen servies , zowel wit servies als gekleurd servies. Van dit merk hebben we verschillende serviezen in onze collectie.


Hierdoor zijn deze serviezen ook goed te combineren met de merken Thomas of Arzberg. Rosenthal maakt alle serviezen van hard porselein. Bestel eenvoudig uw servies online op Servies.


BordenZo - Horeca servies All rights reserved.

In het brede aanbod van servies op Woldring vind je ook servies voor de allerkleinsten. Je hebt hierbij volop keuze in borden, kommetjes, mokken en nog veel meer. Ga dan voor wat extra serviesdelen met een opvallende print, zoals het Tanssi servies van iittala. Servies met vrolijke kleuren en romantische prints.


Speelse illustraties in vrolijke kleuren: met een servies van Blond Amsterdam op de ontbijttafel is dat ochtendhumeur als sneeuw voor de zon verdwenen. Ook met het PiP Studio servies begin je de. Wij leveren dagelijks serviezen door heel Nederland. Waardoor wij ons servies zoals we het nu kennen in deze tijd ontstaan is.


Al meer dan 1jaar kunt u voor al uw servies en deskundig advies terecht bij Servies. Deze merken , met honderden jaren historie, zijn de marktleiders op het gebied van tafelservies. Toon Filters Verberg Filters. Daarnaast hebben wij ook merken als Marcato, met een ruime verscheidenheid aan pastamachines! Vele topmerken om heerlijke gerechten mee te maken vindt u bij Cookinglife!


Ook voor minder bekende merken zijn wij het adres. Merken serviezen die wij verkopen zijn o. Maar ook merken die zowel in als uit de productie zijn! Meer weten over onze serviezen ? Hier meer informatie over serviesgoed!

Aardewerk servies Aardewerk servies of ook wel keramiek bestaat al sinds het onstaan van pottenbakken in het oude China. Aardewerk materiaal wordt dus al vele jaren gebruikt als materiaal voor serviesstukken. Aardewerk voelt zachter aan dan porselein maar is meestal wel een stuk zwaarder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts