woensdag 19 februari 2020

Sierkussen aqua

Start nu met boeken op SUNtip. Vergelijk, boek en geniet! Suntip is lid van ANVR en SGR. Uitgebreid aanbod All-in vakanties. Boek nu en reis extra voordelig! Last Minute naar een zonnig oord?

Ontdek hier alle tijdelijke acties. Sierkussens in leuke kleuren en prints - Morgen al in huis. Ga Nu naar Dekbed-Discounter. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten.


Koop nu sierkussens voor uw huis. Het kussen is gemaakt van zacht katoenen fluweel. Goed te combineren voor op de bank of stoel of voor op bed.


Dit sierkussen wordt geleverd met een passende binnenvulling.

De kussenhoes heeft een rits, zodat deze gemakkelijk van de kussenvulling kan worden verwijderd om te wassen. Maak jouw interieur gezellig! Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in. Het sierkussen heeft een totale afmeting van ca.


Een van de effen series uit onze collectie is de Panama serie. De serie is erg populair en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Panama aqua stof heeft een intense blauwkleur die zorgt voor een frisse uitstraling. Let op: deze kussenhoes wordt geleverd zonder binnenvulling. Ook te bestellen als sierkussen met een passend vulkussen.


Het basiskussen “Olympic” uit de In The Mood collectie is mooi door z’n eenvoud. Stoffen ‘smokken’ is al jaren een populaire techniek. Ook als je een specifieke kleurtint zoekt, bieden wij je volop keus. Zo zijn er natuurlijk donkerblauwe en lichtblauwe kussenhoezen en sierkussens te vinden, maar denk ook aan kleuren zoals turquoise, denim, mint, aqua of kobalt blauw. Of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer of de kinderkamer: met sierkussens geef je elk interieur een bijzonder accent mee.


Dat ze voor de sier zijn, spreekt voor zich, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon als kussentje gebruiken. Geef je slaapkamer een nieuwe look. Coolblue: Alles voor een glimlach.

Specialistisch advies nodig? Alle sierkussens vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online. Dit mooie sierkussen staat prachtig op je bank. De fijne en voelbare cirkels op het kussen geven het kussen een luxe uitstraling.


Dit Blauwe kussen is van het gave Nederlandse merk LightLiving en komt van de collectie Circle en is dus perfect te combineren met de andere items. Mooi effen basiskussen uit de In The Mood collectie. Materiaal: Dit effen kussen is.


De mooiste kussens en sierkussens. Op zoek naar leuke, goedkope kussens en sierkussens voor op je bank of andere plek in huis? Bij Kwantum ben je aan het juiste adres!


Bekijk onze leuke én zeer voordelige collectie sierkussentjes, in allerei kleuren, soorten en materialen. Ga bijvoorbeeld voor een imitatiebont kussen of een kussen met print.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts