woensdag 14 juni 2017

Monocoat olie

Direct uit voorraad leverbaar. Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit.


De hygiëne leverancier van de Benelux.

Voor 15:bestel morgen in huis! Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs! Its unique technology forms a molecular bond with the topmost fibers of the wood. Het is geschikt voor alle houtsoorten en biedt ook bescherming tegen water. U kunt deze olie dus ook gebruiken in uw keuken of badkamer.


De olie verbindt zich met de moleculen in de bovenste houtvezels en wordt één met het hout. Dit heeft enorme voordelen. Monocoat houtolie voor binnen doet dat niet.

Uw houten vloeren en meubels zijn met deze houtolie voor binnen beter bestand tegen slijtage. De olie is niet alleen eenvoudig te onderhouden, maar ook hitte- en waterbestendig. Met vloerolie geeft u uw vloer de beste bescherming. Rubio monocoat is een olie die een moleculaire binding aangaat met de toplaag van de houten parketvloer. Nadat de vloer geschuurd is volgens de regels van het oude ambacht word de olie op de parketvloer aangebracht met een rode pad.


Vervolgens word de olie verdeeld met een beige pa daarna de olie even laten reageren. Andere houtbehandelingsproducten maken gebruik van verzadigingstechnieken, of laten een dunne laag olie achter op het hout. Deze houtolie voor buiten verbindt zich direct met de moleculen in de bovenste houtvezels, waardoor de bescherming één wordt met het hout. Een tweede reden van het succes ligt in de bijna oneindige keuze aan kleuren ter kleuring van het hout.


Hebt u echter een kleur in gedachten die u niet terug vindt in ons uitgebreid standaard assortiment? Leer hier onze Rubio Color Artists kennen. Op zoek naar de beste bescherming voor hout binnen- en buitenshuis?


Ondertussen worden onze producten gebruikt over gans de werel van Amerika, Mexico over Zuid-Afrika tot in China. Bent u op zoek naar een voordelige stofzuiger? Zoek naar stoffer en blik op de nieuwe KensaQ.


Bespaar tot wel via kiesproduct. De producten werden geëvalueerd op aantasting na uur, uur en uur.

We zijn dan ook King of Colours als het om de wijde keuze aan kleuren gaat. Hierbij heeft u de keuze uit MonoCoat component B (liter) en Rubio MonoCoat olie component A (of liter). De olie bestaat uit natuurlijke ingrediënten die direct binden met de bovenste vezels van het hout. Deze behandeling wordt toegepast wanneer krassen of brandvlekken gemaakt werden of wanneer de behandelde vloer tekenen van slijtage vertoont.


Tijdens lokale behandelingen zullen enkel de door beschadiging vrijgekomen vezels zich binden met de nieuwe olie. Plus it in a surface that can withstand the intense use that is typical for a restaurant. Gratis Verzending vanaf € 2-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts