dinsdag 27 juni 2017

Kasten spuiterij

Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Verfraaien van uw huis met Kasten. Ruim assortiment online bestellen!

Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Van een antieke kast naar een moderne kast. Wat een (of meer) kleur wel niet kan doen.


U kunt u kast een metamorfose laten ondergaan. Ook leveren wij nieuwe grepen waardoor de kast een totaal ander uiterlijk krijgt. Roubos Industrieel Spuiterij is uw specialist die zorgt dat de kast spuiten een fluitje van een cent wordt.


Er zijn allerlei kasten waarvoor mensen bij ons komen, boekenkasten, dressoirs of kledingkasten. De kastwanden worden gedemonteerd en voor het spuiten grondig in onze meubelspuiterij geschuurd. Daarna wordt uw kast in de door u gewenste lakafwerking en kleur gespoten. Uw kast spuiten die niet meer zo fraai in de lak zit?


Kasten kunnen namelijk ook van een nieuwe lak voorzien worden. Die kast spuiten wij voor u over in onze meubelspuiterij zodat hij er weer uitziet als nieuw. Ook hebben ze de kasten greeploos gemaakt, waardoor ze nu perfect passen bij de rest van onze meubels. Richard en zijn team hebben donkere notenhouten kasten prachtig hoogglans wit gespoten.


Een bedrijf met oog voor kwaliteit en verstand van zaken!

Bedankt en heel veel succes nog verder. Meer dan alleen een kleurtje geven Onze meubelspuiterij in Leek is dé plek voor een professionele afwerking van uw meubels of keuken. Alles in en rondom uw huis of bedrijf kunt u door Hans van Mierlo Interieurspuiterij in Waalwijk laten spuiten.


Keukens, stoelen, tafels, kasten of uw andere meubels. Alles van hout, MDF, metaal, glas of kunststof. In iedere gewenste kleur en glansgraad.


Op het moment dat u gebruik wenst te maken van meubelspuiterij gaat de aanbieder doorgaans aan de slag in een eigen spuitcabine. Niet iedere aanbieder heeft hier de beschikking over, waardoor de kans bovendien bestaat dat verschillende spuiterijen hiervoor samenwerken. Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Vergelijk prijzen en koop direct!


Uw kasten weer mooi en nieuw in een frisse kleur. Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Dit kunnen allerlei soorten kasten zijn. Wij krijgen veel kasten aangeboden om van een nieuwe kleur te voorzien.


Buffetkast, boekenkast, lakenkast of linnenkast, eigenlijk elke kast , wandmeubel of dressoir die u in huis heeft kan door ons gespoten worden. Spuiterij Elfrink is een vakkundige, veelzijdige en flexibele meubelspuiterij voor particulier en bedrijf. Nieuw gemaakt of gebruikt, u kunt met vrijwel alles op het gebied van meubel- en interieurspuiten bij ons terecht.


Wanneer u uw meubels een tweede leven gunt, helpen wij u mee met het verwezenlijken daarvan door deze te voorzien van een nieuw uiterlijk geheel aangepast aan uw wensen. Voorbeelden van meubels zijn natuurlijk tafels en stoelen, maar ook complete kasten , dressoirs of andere meubelstukken kunnen prima in onze meubelspuiterij overgespoten worden. Wij bieden u de mogelijkheid om uw oude kast , complete keuken, meubels of deuren vakkundig te laten behandelen in een door u gewenste kleur. Meubelspuiterij Jansen heeft een jarenlange ervaring en kan al uw meubels overspuiten. In onze moderne state-of-the-art spuitcabine spuiten wij alles behalve auto’s.


Ton de Rooij verzorgt het spuitwerk voor particulieren en bedrijven. KortoIs uw keuken toe aan een nieuw kleurtje? Wilt u een andere kleur op die prachtige servieskast? Of uw oude favoriete stoel een nieuw leven in blazen? We werken vanuit twee locaties in Amersfoort en Lelystad.


We hadden ook nog een tableau van een andere kast , dat we graag gespoten wilden hebben, daar had de televisie op gestaan en was daardoor behoorlijk beschadigd. De rest van de kast was nog gaaf, dus was het wel afwachten of de kleur goed zou uitkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts