woensdag 21 juni 2017

Coral vaas

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Deze variant weegt kilogram.


Coral vaas

De vaas is gemaakt van porselein en heeft een geglazuurde afwerking. Er komt dus echt vakmanschap bij kijken. Hierdoor is niet één glazen Alore coral vaas hetzelfde. De coral vazen Alore XL zijn gemaakt van extra dik glas.


Het koraalrif is prachtig maar mee naar huis nemen is natuurlijk totaal niet goed voor dit bijzondere stuk natuur. Geniet er toch van met deze unieke vaas van Pols Potten! Persoonlijk vinden wij pioenrozen perfect bij de vaas passen. Door de jaren heen veroverde dit ontwerp een vaste plek in de huiskamer. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Coral vaas

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bekijk ons unieke assortiment vazen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Van basic vazen tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten. Dit product is gemaakt van messing en afgewerkt in bronskleur, de voet is van zwart graniet. Decoratieve Accessoires Wit Porselein Porseleinen Vaas Bloemenvazen Tulpen Vazen Bud Vazen Sweet Home Hotels. Tweewekelijks tot vierwekelijks krijgen zij bezoek.


Aardewerk vazen zijn bij onze groothandel aardewerk in verschillende uitvoeringen en kleuren te bestellen. Keramiek passend bij iedere smaak en woonstijl. Coral Vase by Pols Potten.


Lladró vaas Parrot Parade coral. Glanzende en mat porseleinen vaas in koraalroo versierd met drie prachtig vormgegeven parkieten die op takken zijn neergestreken. De tekenachtige versiering is geïnspireerd op de veelkleurigheid van het leven in een tropisch koraalrif. Zowel mét als zonder bloemen er in, zijn de vazen echte eyecatchers. Flessen, vazen , karaffen, hoe je ze ook noemt, prachtig zijn ze zeker!


Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Met de hand beschilderd in warme, intense kleuren en allemaal anders. Met uitneembare binnenvaas. Het is een ode aan de prachtige zeeën met haar prachtige koraalriffen.


Coral vaas

De vaas biedt plek voor vijftig bloemen, maar ook zonder bloemen is het een bijzonder designstuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts