woensdag 7 juni 2017

Actie zonnescherm

Zonneschermen van alle merken op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Meerdere aanbieders online. Parasols voor lage prijzen online. Al een elektrisch zonnescherm voor € 74-Vorig jaar gingen deze zonneschermen met vaste maat als warme broodjes over de toonbank en dat is ook niet gek met deze fikse kortingen.


Dit jaar hebben we weer een nieuwe lading zonneschermen ingekocht. Zorg er dus voor dat u op tijd bent! Zo kunnen wij maatwerk leveren tegen zéér scherpe prijzen! Het is dan ook niet voor niets dat we met recht kunnen zeggen dat we de grootste zijn in zonwering, zonneschermen , raamdecoratie, terrasoverkappingen, glazen windschermen en rolluiken.


De laatste aanbiedingen en acties omtrent rolluiken, screens, zonneschermen en overkappingen kunt u terug vinden op deze pagina. Een zonnescherm , oftewel een knikarmscherm, is ideaal om je terras te voorzien van schaduw. Alle zonwering acties op een rij! Kies je voor een zonnescherm in standaard maten of wil je er één op maat laten maken? Het zonnescherm is verkrijgbaar in de kleuren aluminium, roomwit, antraciet, kwartsgrijs en bruin.


Actie zonnescherm

U kiest uit honderden opdrukken voor het doek uit de collecties Urbain, Trend Color, Dickson en Swa. Profiteer nu van onze zonnescherm aanbieding! Voor deskundig advies en inspiratie heten wij u hartelijk nbsp;welkom in onze showroom.


Een zonnescherm is een zeer doeltreffend product in de bescherming tegen schadelijke ultraviolette straling op jouw terras. Het zonwerende doek van het scherm blokkeert gemiddeld tussen de 90- en van de UV-straling. Met een zonnescherm reguleer je gemakkelijk dat temperatuur op jouw terras.


De zonneschermdoeken zijn voor 1 acryl geweven en hebben een gewicht van ca 3gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- vuilafstontend en bestand tegen weersinvloeden. Benieuwd naar onze acties en aanbiedingen? Vraag vrijblijvend een prijs aan voor een zonnescherm , uitvalschermen, knikarmschermen, zonneluifels en meer zonwering of maak een vrijblijvende meetafspraak voor uw.


NU ACTIE , BIJ AANKOOP COMPLEET HARMONICADOEK, GRATIS TERRASHEATER. Het actie zonnescherm met open cassette is alleen in vaste maten verkrijgbaar. De garantie is jaar en u heeft de keuze uit doekkleuren en systeemkleuren. Bestellingen boven de € 25- worden gratis ingemeten binnen ons postcode gebied.


Actie zonnescherm

In een handomdraai rol je het scherm uit. Bekijk uitgebreide omschrijving. Bovendien blijft het tijdens een heerlijke zomeravond langer warm door de beschutting van het zonnescherm. En niet geheel onbelangrijk, buitenzonwering als markies zonwering gaat verkleuring van je meubels tegen. De kleur van je zonnescherm is minstens zo belangrijk als de praktische eigenschappen.


Luifels, terrasoverkapping en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! De knikarm zonneschermen zijn uitgerust met een draaimechanisme, wat de mogelijkheid geeft jouw zonnescherm te automatiseren. Eenvoudig van binnen de knop omdraaien en de zonwering zal automatisch uitklappen.


Actie zonnescherm

Zowel voor de elektrische knikarmschermen als de schermen die je handmatig bedient, vind je alle benodigde accessoires in onze webshop. Zo koop je bij KARWEI losse slingerstangen, schakelaars of bandopwinders voor je zonnescherm. Met onze configurator is het een fluitje van een cent om zelf je eigen zonnewering samen te stellen.


De basis van het zonnescherm is een cassette van hoogwaardig aluminium. Bij Ambiance kan je daarvoor kiezen uit maar liefst 2kleuren zonder meerprijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts