woensdag 14 juni 2017

Muursticker tijgertje

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Kies uit producten vanaf € 140. Tijgertje drukken wij op hoge kwaliteit vinyl met duurzame inkt. Deze muursticker geeft je kinderkamer echt de “finishing touch”.


Muursticker tijgertje

De Roommates muursticker is van hoge kwaliteit vinyl. Het aanbrengen van de stickers is een feest op zich. Deze vrolijke muursticker van een baby tijger is ideaal voor omgevingen met kinderen of ter wanddecoratie van de kamer van uw kind. Met deze vrolijke tijger met een lieve lach en een vriendelijk postuur voelt uw kind zich ongetwijfeld veilig! De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl.


Dan is deze muursticker tijger wat voor jou. Winnie de Pooh muurstickers. Het ontwerp bestaat uit een schilderijlijst met een tijger. Dankzij de schaduw krijg je een 3D-effect, waardoor het net lijkt alsof de tijger uit de lijst stapt.


Muursticker tijgertje

Een prachtige, levensgrote tijgertje aan de wand in de kinderkamer mag natuurlijk niet ontbreken. Bij StickerOp koop je een muursticker van Teigetje, in een formaat en kleur naar keuze. Liever een hele wand behangen met fotobehang van Teigetje en zijn vriendjes?


Met deze Disney muurstickers kun je al voor een lage prijs de kamer van je kind compleet opvrolijken. Mocht je trouwens liever een persoonlijke muursticker willen inplaats van een Disney muursticker dan kunnen wij iedere sticker compleet naar jouw wens maken. Daarvoor moet je de smaak van de ontvanger natuurlijk wel goed kennen.


Maar als dat het geval is kun je een fraaie muursticker geven om het nieuwe huis extra gezellig mee te maken of voor de babykamer als er een kindje op komst is. Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Muurstickers cadeau geven.


Deze tijger wanddecoratie is in verschillende kleuren en formaten beschikbaar, waardoor deze helemaal in uw interieur past. Breng een beetje safari in uw interieur met deze tijgers. Een 3D muursticker van wall-art is eenvoudig aan te brengen en ook weer makkelijk te verwijderen. Hierdoor heeft deze sticker een lange levensduur en kun je er ook voor kiezen om de muurstickers buiten op te plakken. Ben je op zoek naar een 3D muursticker van Parijs, een ijsbeer 3D muursticker van National Geographic, een 3D muursticker van New York, 3D muurstickers van palmbomen of wolken?


Vlinders, roofdieren of zeedieren? Kijk rustig rond bij onze dieren muurstickers waarmee je de sfeer in huis in een handomdraai kunt veranderen. Bij wall-art vind je een groot assortiment muurstickers van dieren.


De muurstickers zijn van de beste kwaliteit en hebben geen witte. Zo maak je in een handomdraai weer een geheel nieuwe kamer! In de online shop van wall-art. Disney, Hello Kitty, Star Wars, Maja de Bij, voetbal, de meest schattige panda’s en nog heel veel meer. Een muursticker is niet permanent in tegenstelling tot verf of behang, en is eenvoudig van de muur te halen.


Ook is het perfect voor in de kinderkamer, een peuter afbeelding verander je met gemak in iets stoers voor tieners. Tip: met een to-do list of whiteboard muurstickers schrijf je gemakkelijk iets op, zo vergeet je nooit meer iets belangrijks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts