woensdag 28 juni 2017

Sikkens redox bl multiprimer

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis.


Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online! Deze multiprimer is snel overschilderbaar, en corrosiewerend. Je kunt deze multiprimer gebruiken op kunststof, aluminium, koper en metaal. De verf is overschilderbaar met een watergedragen lak.


ZWISCHENBESCHICHTUNG Mit den wasserbasierten Rubbol BL Lacken. SCHLUSSBESCHICHTUNG Mit den wasserbasierten Rubbol BL Lacken. Detaillierte Verarbeitungshinweise entnehmen Sie bitte den jeweiligen technischen Merkblättern! Terug naar overzicht Terug. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct.


Bellen kan natuurlijk ook! Deze primer is geschikt als basislaag en zorgt voor hechting met de ondergrond. Het is aan te raden om eerst een proefvlak te maken en te beoordelen voordat je het gehele object gaat schilderen.


Primers: Redox AC Multi Primer Tussenlagen en dekverven: Overgronden met Rubbol Primer. Daarna af te werken met diverse alkydharsproducten zoals Rubbol AZ, Rubbol SB, Rubbol XD High Gloss, etc. UNTERGRUNDVORBEHANDLUNG Bei Stahl und Eisenflächen im Innen- und Außenbereich geforderter Oberflächenbehandlungsgrad St bzw. Delen in goede staat afwassen met water en ammoniak of Polyfilla Pro S60 naspoelen en terdege opruwen. De ondergrond volledig ontdoen van vet, vuil en eventueel aanwezige corrosieproducten.


Sikkens redox bl multiprimer

Het oppervlak zorgvuldig opschuren en ontstoffen. Grondverf op basis van watergedragen acrylaathars voor binnen en buiten. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. Kan zowel binnen en buiten worden toegepast. De Multi Primer is op basis van watergedragen acrylaathars.


Redox BL Multi Primer is roestweren en toepasbaar op vele ondergronden. Grondlaag aanbrengen met Redox AC Multi Primer. Afwerken met twee lagen van een lak uit het RUBBOL-gamma. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Koop je Multiprimer bij Verfwinkel.


Sikkens redox bl multiprimer

Verf Leverancier van Nederland! Deze lak is ideaal voor stalen constructies binnen zoals stalen balken en profielen. De lak is waterverdunbaar en en roestweren wat hem extra veelzijdig maakt.


De lak is gemakkelijk aan te brengen en heeft een zijdeglans afwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts