dinsdag 6 juni 2017

Ouderwets servies

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Bekijk ons unieke assortiment serviezen. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Navigatie Oude Serviezen Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Ouderwets servies van Arzberg. Voor ouderwets servies huren kunt u terecht bij Vintage Servies Huren uit Muiden.


Ons servies bestaat uit en spannende mix van verschillend antiek servies , dat uitstekend bij elkaar past. Dit bijzondere servies is bij uitstek geschikt voor een high tea , maar komt ook helemaal tot haar recht op een romantische bruiloft , een receptie of een babyshower. Bent u op zoek naar Royal Albert, Wedgwood of onderdelen van een ander Engels servies ? Dan bent u bij De Oude Tijd Servies aan het goede adres!

Bij De Oude Tijd Servies worden geen nieuwe serviezen verkocht, maar in uitstekende staat verkerend tweedehands serviesgoed. U zult er versteld van staan wat u tegenkomt! Vind de beste selectie ouderwets servies fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit ouderwets servies voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Borden, kommen en schalen zijn leverbaar in vele varianten. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Naast servies in de klassieke, ronde vorm, hebben wij ook modern servies in vierkant design. Ook voor andere vormen zoals rechthoekig, ovaal en hartvormig, zit u goed bij ons. Wij begrijpen dat u graag heerlijke gerechten wilt serveren op uw servies dat vierkant is. Boch Belgium decor Haan diep Soep Pasta Bord 2cm.


De standaard sets zijn vaak 12-delig en bestaan uit essentiële onderdelen zoals dinerborden, ontbijtborden met schaaltjes of bekers. Dus blijf ik maar wegdromen bij die mooie voorbeelden van interieurs met wél een prachtige kast voor het mooiste servies. Soms vraag ik me wel eens af of een servieskast, ook wel buffetkast genoem niet echt iets van onze grootmoeders tijd is? Is het ouderwets om er eentje in huis te hebben staan of wordt het juist weer hartstikke modern en hip?


Leuk ouderwets servies , Zes keer kop en schotel, plus een koffiemelk- en suikerpotje. Gratis af te halen in Utrecht. Huis en Inrichting, Overig.

Deze servies set van het vooraanstaande kampeermerk Bo-Camp is maar liefst delig. Hierdoor is de set geschikt voor personen. De elegante set bestaat uit borden, ontbijtbordjes, kommen en mokken. Het is gemaakt van 1 melamine.


Servies huren bij Jaspers Verhuur is daarom de ideale oplossing voor het organiseren van grotere feesten of evenementen. Bij ons kunt u naast servies huren ook kiezen voor bestek, glazen, schalen en kandelaren voor de aankleding. Uit ons assortiment kunt u al het benodigde servies huren voor het organiseren van het perfecte feest. Hier meer informatie over serviesgoed!


Meer weten over onze serviezen ? De keuze voor een bepaald serviesgoed hangt o. Maar bepaalde merken kunnen ook doorslaggevend zijn tot het aanschaffen van een servies. Kiest u voor een klassiek of modern serviesgoed? Met ons team van enthousiaste medewerkers streven wij elke dag naar de beste Service , Kwaliteit en Klantvriendelijkheid. Wij nodigen u van harte uit om kennis met ons te maken en u zult ervaren dat ouderwetse service prima past in een modern bedrijf.


Volledig 40-delig servies ! Zo goed als nieuw, maar her en der wel een stukje. Vandaag besteld = Morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts