donderdag 29 juni 2017

Hermadix parketlak mat

Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle schoonmaak artikelen va €00. Watergedragen meubel- en parketlak op basis van urethaan-acrylaathars die met veel succes wordt toegepast op parketvloeren, geloogd en gebeitst grenen, vele andere houtsoorten en ook op meubelen. Omdat het product bijzonder helder is, bewaart het hout zijn natuurlijke kleur.


Hartstikke leuk als u dat deel op onze Social Media. Wilt u Matten op Maat gemaakt? Vraag hier Vrijblijvend een Offerte aan. Spring voorbij de navigatie.


Het toepassingsgebied is daarom zeer uitgebrei van tafelbladen tot complete houten meubelen en van parket tot vloerdelen. De kleur van het hout zal na de behandeling met watergedragen parketlak nagenoeg niet veranderen. De lak is vrijwel reukloos. De gunstige prijs (zeker toentertijd) droeg bij aan de populariteit. Parketlak is leverbaar in hoogglans, zijdeglans en mat.


Hermadix parketlak mat

Het bevat geen schadelijke oplosmiddelen, het heeft geen nare verflucht en het is verantwoord geproduceerd. Het merk TRAE LYX omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren en meubelen. Op deze site maakt u kennis met hoogwaardige. Hierin zitten kras- en slijtvaste producten voor alle houten vloeren, meubels en trappen.


Glitsa parketlak mat voor intensief gebruik is een kleurloze, waterverdunbare, extreem slijt- en kras vaste parketlak voor binnen. Zowel dekkend als transparant, als glanzend en zo mat als krijtverf. Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd.


Hermadix parketlak , een veel gebruikt product. In onze meubelmakerij gebruiken we het al een tiental jaren. Deze parketlak zorgt voor een vochtbestendige en slijtvaste afwerking van je houten vloer. Het laat zich zeer gemakkelijk verwerken en vergeelt niet.


Meer informatie vindt u in onze webshop. Nu, jaar later staat deze ijzersterke parketlak nog steeds in de top van de meest verkochte parketlakken in bouwmarkten en op bol. En wij begrijpen wel waarom. Geschikt voor alle zacht- en hardhout soorten als grenen, eiken, teak, azobé en merbau. Binnen de parketlak voor vloeren heb je bijvoorbeeld de keuze uit een matte afwerking of een white wash parketlak.


Op die manier bereik je het resultaat waar je naar opzoek bent, om de vloer mooi af te werken. Je kunt de vloer afwerken met een parketlak met een matte afwerking. Dat was toen de matste parketlak op de markt en tevens de eerste matte parketlak die ook in alle andere opzichten aan de hoogste eisen voldeed. TOP MATT heeft zich in de loop der jaren bewezen als niet alleen een zeer fraaie maar ook zeer duurzame parketlak.


Schoonmaak artikelen vanaf €00. Het is zeer slijt- en krasvast, uitstekend bestand tegen water, alcohol en schoonmaakmiddelen, reukvrij, droogt snel en vergeelt niet, waardoor het natuurlijke karakter van de ondergrond beter behouden blijft. Online bouwmaterialen en klus website. Vergelijkbare zoekopdrachten voor watergedragen parketlak. Info over watergedragen parketlak.


Hermadix parketlak mat

Resultaten van zoekmachines! Verf kan om drie redenen worden toegepast: bescherming, verfraaiing en kleur. Trae-Lyx parketlakken worden graag door professionals gebruikt vanwege de hoge kwaliteit.


Niet-professionele gebruikers zullen echter ook ervaren dat Trae-Lyx.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts