donderdag 8 juni 2017

Defa zitkussen

Comfortabel en ergonomisch Defa zitkussen. Ergonomische en comfortabele zitkussens kopen. Optimale ondersteuning van uw rug. Gebruik een Defa zitkussen. Stevig en comfortabel zitkussen.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Defa is al ruim jaar een degelijke en betrouwbare leverancier van ergonomische kussens. Defa heeft een ruim assortiment van een ergonomisch zitkussen tot een autostoel kussen of een rugkussen. Met een ergonomisch kussen van Defa bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit.


Een Defa kussen zorgt voor een comfortabele en goede zithouding. Dit Defa orthopedisch zitkussen is een wigvormig kussen en heeft een licht verloop van de achterkant (cm) naar de voorkant (cm). Hierdoor ook geschikt als autostoel kussen verhoger. Het Defa anatomisch zitkussen zorgt voor een juiste actieve zithouding in de auto.


Defa zitkussen

Je voorkomt klachten door deze zitverhoger te gebruiken bij korte of lange autoritten. Het wigkussen corrigeert de houding van bekken en rug en geeft een ergonomische en anatomische juiste zithouding. Dit anatomische kussen corrigeert de houding van uw bekken en rug.


Met het Defa zitkussen doet u uzelf en uw lichaam een plezier. DEFA Anatomisch Wig- Zitkussen Het DEFA Anatomisch Wig- Zitkussen corrigeert de houding van bekken en rug. De anatomisch gevormde zitting biedt extra comfort en voorkomt het eventueel wegglijden in de stoel. Dit comfortabele zitkussen is universeel toepasbaar op elke stoel.


Defa zitkussen

Dit betekent dat u dit dunne Defa wigkussen niet alleen in auto maar ook thuis of op kantoor kunt gebruiken. Wigkussen voor actief en comfortabel zitten. Zitten op een orthopedisch zitkussen stimuleert een juiste houding. De lichte helling van een wigvormig kussen helpt je om een goede en natuurlijke houding aan te nemen zodat je met een rechte rug zit. Een wigkussen of rugkussen biedt een ergonomische zithouding.


Defa Zitkussen prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Bekijk ons gehele baby kind assortiment online.


Defa zitkussen

De Defa Wig- zitkussen bevordert een actieve en juiste zithouding in de auto. Gemaakt van voorgevormd veerkrachtig schuimrubber met afneembare wasbare hoes. Het Defa wigkussen is een anatomisch zitkussen wat zeer geschikt is voor rugpijn en rugklachten.


Het dunne Defa anatomisch zitkussen corrigeert de houding van bekken en rug en zorgt voor een ergonomische en anatomische correcte zithouding. Dit dunne wigkussen voorkomt spanning in nek, schouders en rug. Het dunne Defa wigkussen zitkussen biedt extra comfort en veiligheid en is ook uitermate geschikt om als rolstoelkussen te gebruiken. Het Defa Lordose zitkussen dient ter preventie of behandeling van rugklachten. Standaard is het zitkussen in het zwart, daarnaast is op aanvraag grijs en blauw leverbaar.


Met dit Defa lordose zitkussen neemt u altijd een anatomisch juiste zithouding aan in iedere stoel. Schuimrubberen zitkussen om de houding van het bekken en de rug te corrigeren. Wigvormig voor een anatomisch correcte zithouding. Bevordert een actieve en juiste zithouding.


Voorgevormd veerkrachtig schuimrubber zitkussen met afneembare wasbare. Het zitkussen is toepasbaar op elke stoel, zo ook op een autostoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts