maandag 5 juni 2017

Houten theedoos

Kies uit producten vanaf € 70. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. In een theedoos berg je overzichtelijk je thee op.


Zo zie je altijd welke thee je in huis hebt en kies je makkelijk een smaak naar keuze.

Bij de keus voor een theedoos zit het verschil voornamelijk in materiaal en aantal vakken. Ook heb je theedozen met een doorzichtige deksel. De meeste theedozen zijn gemaakt van hout of kunststof.


Bij eventuele vragen kunt u ons altijd mailen of bellen, zie het kopje contactgegevens of contactformulier. Theedozen koop je eenvoudig online bij bol. De quote op de deksel kan naar wens worden aangepast in een eigen quote. Afmeting van de theedoos is 20×cm.


Zelf een unieke theedoos maken is makkelijk.

Wij graveren jouw ontwerp vervolgens in de houten deksel. Wacht niet langer en maak jouw unieke theekistje, met vakjes waar precies de gemiddelde theezakjes in passen. Een super leuk cadeau om te geven! Persoonlijke theedozen zijn een perfect cadeau om weg te geven voor moederdag, verjaardagen, tijdens kerst, of andere leuke gelegenheid.


We zijn elke dag bezig om de leukste, gekste en mooiste foto’s, logo’s en teksten te bedrukken op theedozen. Houten theedoos - 9-vaks theekist. Kies je voor een houten theedoos , of spreekt een theedoos van bamboe, kunststof of tin jou meer aan?


Je kunt ook kiezen voor een gesloten theedoos of een theedoos met een doorzichtig venstertje. Sommige theedozen zijn ook leuk versier zoals deze theedoos vaks met. De luxe afgewerkte houten theedozen zijn verkrijgbaar in het wit of in het zwart en te vullen met zes of maar liefst twaalf heerlijke theesoorten. Met sluiting aan de voorkant.


Mooie ruime houten theedoos te bedrukken met een persoonlijk tekst of naam. De thee bestel je er eenvoudig bij. Leuk om te geven aan een echte theeleut, of om jezelf cadeau te doen! Ook leuk om te combineren met dit theeglas.


Gepersonaliseerde theedoos. Ben of ken je een theeliefhebber dan is dit echt een must, je eigen hippe gepersonaliseerde theedoos !

De Pickwick theekisten zijn de ideale manier om een divers thee aanbod te presenteren aan uw klanten en medewerkers. Theezakjes of losse theeblaadjes berg je in stijl op in een mooie theedoos. Neem een kijkje in ons aanbod! Een houten doos zorgt voor een stijlvolle presentatie van thee.


De glazen deksel heeft metalen randen en mooie nostalgische afbeeldingen. Aan de voorkant zit een ring waarmee je de theedoos gemakkelijk kunt openen. Berg je verschillende smaken thee overzichtelijk op in een theedoos. Bij Xenos vind je verschillende uitvoeringen en dessins.


Voor 21:bestel is morgen in huis. Houd je het meest van een houten theedoos , of ga je liever voor een stoer exemplaar van metaaldraad of leer? Bij ons heb je ruime keuze, zodat je altijd een theedoos in jouw favoriete stijl vindt.


Daarnaast kun je kiezen tussen een theedoos met of vakken. Ruimte en orde in huis creeren? Organiseer je spullen met onze opbergkisten, opbergkistjes, opbergdozen en opbergboxen. We hebben vele maten, kleuren en soorten, zodat je altijd slaagt!


Kies bijvoorbeeld een stoere houten kist of strakke metalen kist. Natuurlijk vind je bij ons altijd kisten en dozen voor de allerlaagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts